Connect with us
Președintele PSD Liviu Dragnea i-a criticat dur pe premierul Dacian Cioloș și pe președintele Iohannis, după ce PNL a anunțat propunerea de prim-ministru.

Alegeri parlamentare

Liviu Dragnea: Cioloș și Iohannis sunt doi mincinoși

Președintele PSD Liviu Dragnea i-a criticat dur pe premierul Dacian Cioloș și pe președintele Klaus Iohannis. Reacția liderului social-democrat vine după ce PNL l-a desemnat pe Cioloș drept propunere de prim-ministru după alegerile parlamentare din decembrie.

”Un mincinos. Şi el, şi Klaus Iohannis, doi mincinoşi. Klaus Iohannis ne-a spus – pot să îi spun acum Klaus Iohannis pe nume pentru că e om politic, este şeful de facto al PNL, şi Dacian Julien Cioloş la fel, şi dumnealui e membru simplu în PNL, deocamdată – amândoi ne-au minţit atunci când ne-au cerut să îl sprijinim pe Dacian Julien Cioloş premier al României, spunând că este un mandat limitat”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: Discuție Cioloș – PNL. Liberalii îl propun ca PREMIER după alegeri

Acesta a mai precizat că ”Dacian Cioloş a spus în grupul PSD că nu va continua după mandatul acestui guvern, că nu va candida şi nu se va implica în politică”.

”Lucrul ăsta l-a garantat şi preşedintele Iohannis, la vremea respectivă, că nu se va implica în politică. S-a dovedit că au fost doi mincinoşi, de la început, doi ipocriţi”, a mai afirmat Dragnea, precizând că nu îl interesează că s-au implicat în politică, ci îl deranjează doar că nu au curajul să îşi sume, să spună clar că sunt în campanie pentru PNL.

În ceea ce privește propunerea de premier a PSD, Dragnea s-a ferit să dea un răspuns.  ”Dacă unii fac o prostie sau dacă sunt ipocriţi, trebuie să fim şi noi?”, a conchis social-democratul care în luna aprilie a fost condamnat la închisoare cu suspendare în „Dosarul Referendumul”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top