Connect with us
Vlad Alexandrescu, fostul ministru tehnocrat al Culturii, s-a înscris în USR, partidul lui Nicușor Dan. El a anunțat că și alți miniștri i se vor alătura.

Alegeri parlamentare

Vlad Alexandrescu s-a înscris în USR. Nicușor Dan a anunțat sloganul partidului pentru alegerile din iarnă

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a anunţat, miercuri, înscrierea în partid a fostului ministru al Culturii Vlad Alexandrescu, precizând că duminică va anunţa şi miniştrii şi secretarii de stat care se vor alătura formaţiunii, pentru a candida la alegerile parlamentare.

”Am foarte multe idei din perioada mandatului la Ministerul Culturii, reforma instituţiillor din cultură este foarte importantă şi am depus toată energia pentru acest lucru. M-am lovit de opoziţie din partea unor partide politice din Parlament şi este important să am sprijin parlamentar. Cred că în momentul în care ne aflăm există o nevoie foarte mare în societate de reformă”, a afirmat Vlad Alexandrescu, citat de news.ro.

Nicuşor Dan a anunţat şi o nouă colaborare cu Partidul Oamenilor Liberi din Târgu Mureş, condus de Dan Maşca, precizând că reprezentanţii acestui partid vor candida la parlamentare, în Târgu Mureş, pe lista USR.

Nicușor Dan a anunțat sloganul USR pentru alegerile parlamentare

Preşedintele USR, Nicuşor Dan a prezentat, miercuri, sloganul formaţiunii la alegerile parlamentare – ”Dacian Cioloş, în sfârşit ai cu cine!” – şi a anunţat că un document cu propunerile USR pentru Platforma ”România 100” va fi înaintată premierului, cu care doreşte să aibă şi o întâlnire, exprimându-şi susţinerea totală pentru acesta.

Nicuşor Dan a precizat într-o conferinţă de presă că Platforma ”România 100” a lui Dacian Cioloş este ”în acord cu programul lansat de USR, în urmă cu câteva săpătmâni”.

”Vineri, când vom depune semnăturile la BEC, vom prezenta şi un document pe care îl vom transmite, ca o completare la această Platformă, în acelaşi spirit, cu probleme punctuale. Vreau să spun foarte direct: USR susţine pe Dacian Cioloş pentru un nou mandat de premier, după alegerile parlamentare şi speră că el va întruni majoritatea voturilor din Parlament pentru a fi desemnat prim-ministru”, a afirmat Nicuşor Dan.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top