Connect with us
Donald Trump, candidatul republican la functia de presedinte al SUA, a lansat un nou atac la adresa contracandidatei sale, Hillary Clinton.

Știri

ALEGERI SUA 2016: Donald Trump, noi acuzatii grave la adresa sotilor Clinton

Donald Trump, candidatul republicanilor la Casa Alba, i-a cerut contracandidatei democrate Hillary Clinton sa inchida ONG-ul Clinton Foundation, finantat de fostul presedinte Bill Clinton. Prezidentiabilul republican a afirmat ca aceasta este o „organizatie corupta”, nu una care sa faca acte de caritate, relateaza AFP.

”Sumele implicate, precum şi favorurile indeplinite cer o investigatie extensiva, care sa fie condusa de un procuror special, imediat, imediat”, a declarat Donald Trump in fata sustinatorilor sai, care au inceput sa scandeze: „Inchide-o! Inchide-o!”.

Citeste si: Trump, umilit. Cum arata statuia nud a candidatului la Casa Alba

Citeste si: Donald Trump o trimite pe Hillary Clinton la puscarie

Trump a cerut ca un procuror special sa ancheteze Clinton Foundation, dupa ce anterior acuzase Departamentul de Justitie si FBI ca au reabiliat-o pe Hillary Clinton in timpul investigatiei privind folosirea unui sever privat de e-mail. El a mai sustinut ca ONG-ul sotilor Clinton reprezinta „cea mai corupta afacere din istoria politica”. Fundatia a strans circa 2 miliarde de dolari in ultimii 15 ani, dupa ce mandatul de presedinte al lui Bill Clinton a expirat.

Omul de afaceri american a mai spus si ca fundatia a primit donatii din mai multe tari ”care discrimineaza impotriva femeilor, a homosexualilor şi a tuturor”, printre acestea numarandu-se si Arabia Saudita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top