Connect with us
Republicanul Donald Trump a reacționat dur după scandalul declarațiilor vulgare la adresa femeilor și l-a acuzat pe Bill Clinton de viol.

Știri

Alegeri SUA 2016: Trump reacționează după scandalul privind declarațiile vulgare și îl acuză pe Clinton de viol

Candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite, Donald Trump, a ripostat la scandalul izbucnit după publicarea unor declaraţii vulgare ale sale privind femeile prin atacuri la adresa lui Bill Clinton, amintind că o femeie l-a acuzat pe fostul preşedinte de viol, relatează Washington Post.

Trump a publicat pe contul său de Twitter două mesaje ale Juanitei Broaddrick, care a spus în 1999 că Bill Clinton a violat-o cu două decenii înainte, relatează news.ro.

În ambele mesaje, Broaddrick reia acuzaţiile şi susţine că Hillary Clinton şi-a ajutat soţul să ascundă faptele.

De altfel, Trump l-a atacat pe fostul lider democrat de la Casa Albă şi în mesajele de scuze publicate vineri noapte şi sâmbătă. Astfel, într-o declaraţie scurtă, Trump a descris înregistrarea drept “laudă de vestiar, o conversaţie privată care a avut loc în urmă cu mulţi ani”. El a dat asigurări că declaraţiile „nu reflectă cine sunt”. „Am spus că am greşit şi îmi cer scuze”, a adăugat politicianul.

Trump, care a evocat în campanie infidelităţile preşedintelui Bill Clinton pentru a o discredita pe rivala sa republicană, Hillary, a insistat: “Bill Clinton mi-a spus lucruri mult mai rele pe terenul de golf –nici măcar pe aproape. Îmi cer scuze dacă cineva a fost ofensat”.

În al doilea mesaj, omul de afaceri new-yorkez a declarat: “Am spus unele lucruri prosteşti, dar este o mare diferenţă între cuvinte şi acţiunile altor oameni. Bill Clinton chiar a abuzat de femei, iar Hillary a ameninţat, atacat, umilit şi intimidat victimele. Vom discuta mai multe despre acest lucru în următoarele zile. Ne vedem la dezbaterea de duminică”.

Potrivit primelor informaţii, unul dintre consilierii lui Trump, Roger Stone, este singurul care îl îndeamnă pe Trump să lanseze atacuri la adresa lui Bill Clinton. Potrivit Washington Post, Stone împreună cu site-ul InfoWars, specializat în diferite conspiraţii, au pregătit 10.000 de tricouri cu fotografia lui Bill Clinton lângă care scrie “Viol”.

Între timp, Trump a pierdut susţinerea a numeroşi lideri republicani, după ce în presă a apărut o înregistrare care se laudă, în termeni vulgari, că a întreţinut relaţii sexuale cu o femeie măritată, a cărei identitate nu este precizată, dar şi că a pipăit multe alte femei, spunând “când eşti un star, te lasă să o faci”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top