Connect with us
Astrologia biblica stabileste zodiile celor 12 apostoli, facand asocieri intre anumite semne zodiacale si trasaturile discipolilor lui Iisus.

Horoscop

Care au fost zodiile celor 12 apostoli

Atat in Vechiul Testament, cat si in Vechiul Testament, numarul 12 este predominant. Sunt 12 apostoli, 12 fii ai lui Iacob (sau cele 12 triburi ale Israelului), 12 straturi de pietre pretioase puse la fundatia Noului Ierusalim.

Astrologia biblica a cautat sa faca legaturi intre cele 12 zodii si apostoli, punand in balanta trasaturile semnelor zodiacale si ale discipolilor lui Iisus Hristos.

Iata care au fost zodiile celor 12 apostoli

Berbec – Petru

Apostolul Petru ar fi fost Berbec. El a fost liderul apostolilor si fondatorul noii biserici, fiind vazut de catolici drept primul Papa.

Biblia il prezinta ca un om impulsiv, intocmai ca un Berbec. Atunci cand Iuda l-a tradat pe Iisus si preotii din Ierusalim au venit dupa El, Petru a fost cel care a sarit sa ii atace. Se razgandeste repede, se aprinde cu usurinta, personalitatea sa este puternica, incandescenta, stimulanta, captivanta, intocmai ca zodia Berbecului

CITESTE AICI: Horoscopul zilnic

Taur – Simon Zilotul

Ca si semnul zodiacal care i-a fost atribuit, Simon era ingrijorat de bani si proprietati. Era determinat sa nu mai plateasca taxe Cezarului, desi Iisus l-a invatat sa „dea Cezarului ce este al Cezarului”. Ca multi Tauri, prefera siguranta si bunastrarea materiala, crede ca altii profita de el si nu se razgandeste.

Gemeni – Iacov cel Drept

Iacov era un orator innascut, caracteristica specifica Gemenilor. Plin de idei, el a fost admirat pentru felul in care a reusit sa le exprime, devenind primul episcop al Ierusalimului.

Ca si nativii Gemeni, el este schimbator, nestatornic si instabil. Biserica Catolica il vede ca pe un var al lui Iisus Hristos, in timp ce alte religii crestine, printre care si cea ortodoxa, il considera fiul lui Iosif, dintr-o alta casatorie.

Rac – Andrei

Andrei era o fire pasnica, singuratica si prefera siguranta caminului, exact ca un nativ al zodiei Rac. Nu ii placea sa se considere un lider si era o persoana sensibila. Frate cu Petru, i-a impartasit imediat acestuia vestea ca l-a intalnit pe Mesia si l-a condus la Mantuitor. Era extrem de loial si de atasat de valorile familiale.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top