Connect with us
Astrologii spun ca semnul zodiacal al unei persoane ii influenteaza reactiile si comportamentul. Iata care sunt cele mai agresive zodii.

Horoscop

Care sunt cele mai agresive zodii

Semnul astral influenteaza foarte mult comportamentul unei persoane, sustin astrologii, iar unele zodii au o agresivitate mai mare decat altele.

Semnul astral influenteaza foarte mult comportamentul unei persoane, sustin astrologii, iar unele zodii au o agresivitate mai mare decat altele.

Iata care sunt cele mai agresive zodii:

Pesti

Pestii pot deveni violenti, in special cand cineva le raneste orgoliul. Nativul Pesti poate sa ridice tonul la persoana pe care o iubeste atunci cand are banuieli ca este inselat sau cand nu primeste respect suficient. Cand sunt nervosi, Pestii manifesta o agresivitate de limbaj, injurand in cele mai diverse moduri.

Fecioara

Poate ca nu ai banui niciodata ca o Fecioara poate fi agresiva, dar nativii acestei zodii se pot certa zile intregi si pot sa ameninte cu bataia, atunci cand cineva ii scoate din pepeni. Fecioarele detesta sa fie mintite ori batjocorite, iar cel mai mult urasc atunci cand cineva le vorbeste de sus. Desi sunt violente in exprimare, Fecioarele sunt amuzante atunci cand sunt nervoase, deoarece le vin anumite replici spontane care creeaza senzatie.

Citeste si:Trei zodii care se gandesc doar la sex

Citeste si:TOP 3 cele mai bune perechi de zodii

Sagetator

Sagetatorii se enerveaza foarte usor si devin agresivi, dar partea buna este ca aceasta zodie nu tine supararea mai mult de un sfert de ora. Sagetatorii sunt firi foarte directe si urasc sa fie mintiti sau sa fie vorbiti pe la spate. Nu este exclus ca un nativ al acestei zodii sa sara cu usurinta la bataie.

Leu

Leul este una dintre cele mai agresive zodii, intrucat tine mult la imaginea sa si poate deveni violent prin atitudine. Rareori se incumeta la a lovi pe cineva, insa felul in care pot atinge este folosind ironia si privirile taioase. Ridica adesea tonul si au mania de a intrerupe pe interlocutor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top