Connect with us
Astrologii sunt de parere ca zodia in care te-ai nascut iti influenteaza norocul. Iata ce iti aduce noroc in functie de zodie.

Horoscop

Ce iti aduce noroc, in functie de zodie

Daca in ultima vreme nu prea ai avut noroc, iti dam cateva sfaturi pentru a readuce sansa in viata ta.

Astrologii sunt de parere ca norocul este foarte mult influentata de ziua in care te-ai nascut si de zodia in care esti. Iata, deci, ce iti aduce noroc in functie de zodie.

Berbec

Culori precum rosu si portocaliu iti poarta noroc, avand in vedere ca zodia ta este un semn de foc. Rubinul este piatra ta norocoasa, care te protejeaza si atrage succesul in viata ta. De asemenea, diamantul este o piatra pretioasa care te poate ajuta sa atragi energiile pozitive in viata ta. Numere norocoase: 4, 7, 9, 11. Zile Norocoase: Marti si Duminica.

Taur

Poarta culori precum roz, vernil sau haine pastelate daca vrei sa ai noroc. Accesoriile din cupru pot sa iti imbunatateasca Karma, intrucat acesta este metalul caracteristic al zodiei tale. Turcoazul si safirul sunt pietrele tale norocoase. Ambele au efecte curative si videca problemele sufletesti. Numere norocoase: 2, 4, 6. Zile norocoase: Luni si Vineri.

Gemeni

Galbenul, verdele si violetul sunt culorile tale norocoase. Agatul este piatra care te apara de ghinion. Poarta aceasta piatra semipretioasa la incheietura manii de rele, furie sau boli. Daca ai dificultati in dragoste, poti purta si beril, pentru a readuce calmul in relatiile tale. Numere norocoase: 2, 5, 7. Zile norocoase: Miercuri si Duminica.

Citeste si: Aceasta zodie face ce vrea cu tine 

Rac 

Esti o zodie de apa, iar simboluri asociate cu mediul acvatic sunt bune pentru tine. Daca vrei sa atragi norocul in viata ta, poarta culorile alb sau argintiu.Perla iti aduce bunastare si prosperitate, iar smaraldul iti imbunatateste intuitia si te fereste de forte malefice. Numere norocoase: 7 si 3. Zile Norocoase: Luni si Joi.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top