Connect with us
Nativii unor semne zodiacale sunt mai predispusi la suferinta din pricina relatiilor sentimentale decat altii. Iata cinci zodii care sufera din iubire.

Horoscop

Cinci zodii care sufera mereu din iubire

Toti am trecut printr-o dezamagire in dragoste la un moment dat. Exista, insa, unele zodii mult mai predispuse la a avea necazuri din amor decat celelalte.

Toti am trecut printr-o dezamagire in dragoste la un moment dat. Exista, insa, unele zodii mult mai predispuse la a avea necazuri din amor decat celelalte.

Aceste cinci zodii vor cunoaste din plin durerea in iubire si vor trai deziluzii amoroase frecvente.

Berbec

Desi nu ar recunoaste in veci, Berbecii sufera mai mereu din dragoste, asta pentru ca sunt prea incapatanati si nu recunosc niciodata atunci cand gresesc. Pentru ca tin neaparat sa iasa totul asa cum vor ei, sfarsesc adesea singuri, cu inima franta.

Gemeni

O alta zodie care se „bucura” din plin de drame este Gemeni. Indiferent de cat de mult si-ar dori o relatie perfecta alaturi de persoana iubita, nu reusesc sa aiba parte de un partener care sa le impartaseasca sentimentele cu aceeasi intensitate. Nici nu este de mirare ca nu pot trece usor peste o despartire, mai ales ca se gandesc mereu cu ce au gresit de au ramas singuri.

TOP 4 Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie

Balanta

Pentru ca sunt nesigure atunci cand vine vorba de iubire, Balantele ajung sa aiba grave mustrari de constiinta atunci cand visul de iubire s-a destramat. Ba mai mult, acestea ajung sa traiasca adevarate drame chiar si in timpul unei relatii, cand sunt macinate de gelozie si nesiguranta.

Cum reactioneaza fiecare zodie la o declaratie de dragoste

Pesti

O alta zodie care pune pasiune in tot ceea ce face este Pesti. Sunt atat de indragostiti, incat si clipele de fericire sunt incarcate cu suferinta. La un moment dat acesti nativi ajung sa traiasca chiar cu gandul ca dragostea inseamna chin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top