Connect with us
Vrei sa iti afli zodia opusa in dragoste. Iata cum sa faci acest lucru! Afla semnificatia astrologica a semnelor zodiacale opuse.

Horoscop

Cum iti afli zodia opusa in dragoste si ce reprezinta aceasta

Nu este greu sa iti calculezi zodia opusa in dragoste. Trebuie doar sa numeri sase zodii de la cea sub care esti, in ordine astrologica.

Nu este greu sa iti calculezi zodia opusa in dragoste. Trebuie doar sa numeri sase zodii de la cea sub care esti, in ordine astrologica.

Mai exact, cei din Berbec sunt opusi Balantei, Taurul are ca zodie opusa Scorpionul, Gemenii sunt zodia opusa a Sagetatorilor, Racul are ca zodie opusa Capricornul, Leul, Varsatorul, iar Fecioarele sunt la polul opus fata de Pesti. Se spune ca zodiile opuse se atrag, insa ele pot genera adevarate drame daca nu sunt tinute in frau. Iata mai jos ce trebuie sa faci daca te-ai intragostit de un nativ aflat intr-o zodie opusa.

Citeste si: Care este menirea spirituala a fiecarei zodii

Berbec – Balanta. Chiar daca zodiile sunt opuse, asta nu inseama ca nu va puteti intelege. Cu toate ca sunt mai multe lucrurile care va despart decat cele care va atrag, puteti metine o relatie atata timp cat in ea exista multa pasiune. Sa nu uitam ca Balanta este semn de aer, ce poate intretine focul sub care se afla Berbecul, dar in acelasi timp poate sa-l faca sa se stinga, daca nu sufla suficient de tare.

Taur- Scorpion. Aceste zodii se afla in zone opuse, insa apa sub care se afla Scorpionul poate hrani pamantul Taurului, iar astfel poate sa se iveasca si sa creasca rodul iubirii dintre acesti doi nativi. Concret, spiritul calm al Scorpionului poate tempera iesirile si incapatanarea unui Taur, in timp ce pasiunea dintre cei doi va ramane intretinuta pe veci.

Gemeni – Sagetator. Gemenii pot avea de furca in viata daca dau peste un Sagetator, insa in acelasi timp pot trai cea mai frumoasa poveste de iubire din cate au existat vreodata. Nativi ce tin de aer, Gemenii pot intretine focul pasiunii ce-i defineste pe cei nascuti in zodia Sagetator, iar daca trec peste gelozia tipica ambelor zodii, vor avea parte de multe aventuri memorabile.

Apasa aici pentru a citi in pagina urmatoare despre zodia opusa in dragoste a celorlalte semne astrologice

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top