Connect with us

Horoscop

Cum te imbraci in functie de zodie

Haideti sa vedem in cele ce urmeaza cum ne influenteaza astrele stilul vestimentar. Cum ne imbracam si ce ne place sa purtam in functie de zodie:

BERBEC: 

Stii tot ce misca in materie de moda si esti in super tendinte! Esti printre primii care accepta si incearca noile creatii ale designerilor. Culori indraznete si croieli inteligente! Alternezi stilul clasic cu cel extravagant, conservator cu fashion si iti iese de minune. Poti purta la fel de bine jeansi cu un cardigan ca si pantaloni scurti cu cizme de vara! Culorile care te caracterizeaza din punct de vedere vestimentar sunt alb, negru, rosu, albastru. Porti pantofi cu forme indraznete, genti supradimensionate, iar la accesorii…ESTI STRALUCITOARE! Pandantive mari, bratari cat mai late, diamante, intr-un cuvant accesorii STATEMENT…asta esti tu!

TAUR:

Apreciezi frumusetea clasica si optezi pentru piese confortabile si practice. Alegi materiale ca si denimul, catifeaua, bumbacul moale, matasea neprelucrata, lana, casmirul sau inul si le accesorizezi cu elemente cat mai stralucitoare. Iti place orice tinuta care inspira feminitate si iubesti sa porti rochii. Culorile care te caracterizeaza din punct de vedere vestimentar sunt: albastru, roz si verde, la care se adauga toate nuantele de pamant – fildes, maro, kaki, crem, galben. Cat despre pantofi, ii preferi mereu pe cei comozi, preferi plat in loc de toc cui, dar asta nu inseamna ca nu stii sa porti si un toc inalt. Accesoriile care te avantajeaza sunt coliere si inele vintage sau alte piese de bijuterii cu aspect retro sic. Asa esti tu, o femeie sic!

GEMENI:

Imprimeuri, culori puternice! Stilul tau vestimentar este unul jucaus si emana veselie. Iti plac tricourile, bluzele si cardigane in culori pastel; rochii cu o croiala clasica si pantaloni in linii minimaliste. Porti culori vesele pentru ca te simti relaxata. Incaltamintea preferata este cea de tip masculin, pantofi Oxford, sneakers sau platforme. Nu vei purta niciodata piese care nu iti sunt comode si care te fac sa pari atfel decat esti. Accesorii? O VESELIE!!! Culori, floricele, fluturasi, piese cat mai jucause. Nu prea urmezi tendintele, iti place sa iti creezi propriul stil…asta esti tu!

CITESTE SI: TOP 3 cele mai bune perechi de zodii

54a8fa3d99fcf_-_elle-00-angelina-jolie-1200x800-elh

RAC:

Esti destul de conservatoare cand vine vorba de stil. Atunci insa cand vrei sa iesi in evidenta o faci cu brio. De obicei tinutele tale au un aer misterios, ceea ce te face sa iesi in evidenta chiar daca nu ai vrea. Va spun din experienta 🙂 Culorile preferate sunt alb, roz pal, argintiu sau gri. Sigur ca porti si culori puternice, dar daca iesi prea mult in evidenta cu o rochie rosie, preferi sa o schimbi cu una roz pal. Accesoriile preferate sunt cele din argint. Iti plac inele mari, cu pietre semipretioase, bratari finute, desi, mai ales vara porti si accesorii masive. Nu esti neaparat in tendinte, iti place sa fii la curent cu tot ce se intampla in materie de moda, dar nu porti tot ce vezi pe podium. Incaltaminte confortabila, esarfe de matase, obligatoriu CEAS…asa te recunoaste lumea. Discretie, mister si feminitate…asta esti tu!

jessica-simpson-street-style-having-lunch-in-beverly-hills-june-2015_1

LEU:

Mai tot timpul adopti un stil provocator si elegant. Te caracterizeaza animal print, imprimeurile regale, insemnele si detaliile baroce. Iubesti orice nuanta stralucitoare, drept urmare nu ratezi nicio ocaze de a purta auriu. Investesti mult in haine, esti mereu in tendinte. Orice ai purta, combinatiile finale iti ies de minune, stii sa porti cu stil chiar si un trening sau blugi cu sneakers. Sigur ca iti place mai mult o rochie aurie, decoltata 🙂 Incaltamintea trebuie sa fie cu toc, decorata cu diverse detalii. Gentile tale preferate sunt cele in care poti sa indesi jumatate din dulap, dat fiind faptul ca esti mereu in miscare. Accesorii…tot ce este stralucitor, masiv, ceasuri de firma, palarii opulente. Dramatic, luxos, un stil prin care te recunoaste oricine intr-o multime…asta esti tu!

Pagini: 1 2

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top