Connect with us
Descopera ce animal sacru corespunde pentru zodia ta in vechiul horoscop amerindian, zodiacul indienilor de pe cotinentul american.

Horoscop

Horoscop amerindian. Vezi ce animal sacru corespunde zodiei tale

Horoscop amerindian. Vechii indieni de pe continentul american credeau ca fiecare dintre oameni primeste un animal simbol la nastere, care sa ii calauzeasca pasii in viata.

Horoscop amerindian. Vechii indieni de pe continentul american credeau ca fiecare dintre oameni primeste un animal simbol la nastere, care sa ii calauzeasca pasii in viata.

Iata care este zodia ta in vechiul horoscop amerindian

VIDRA
(20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE). Vidrele sunt prietenoase, dar doar daca le castigi 100% increderea. Au un mod propriu de a privi si a analiza lumea. Uneori sunt percepute ca firi dificile insa ceea ce ii face pe ceilalti sa le ofere respect nu este ciudatenia felului lor de a fi ci intuitia si inteligenta acestora.

LUPUL
(19 FEBRUARIE – 20 MARTIE). Filozofic vorbind, lupul este zodia care sufera cel mai mult in viata si ofera iubire pentru ca stie cum este atunci cand nu o primeste. Are in sange puterea de a supravietui si nu se da batut in fata niciunui obstacol.

SOIMUL
(21 MARTIE – 19 APRILIE). soimii sunt liderii. soimul da directivele si ceilalti le executa pentru ca au incredere in capacitatea acestora de a preconiza anumite fapte. soimul este adeptul lucrurilor bine facute si nu accepta scuze in afara de cele care pot fi intelese.

CASTORUL
(20 APRILIE – 20 MAI). Castorul se poate adapta foarte usor la lucrurile noi care apar in viata, avand o fire aproape cameleonica. Sunt muncitori si harnici si tin foarte mult la familie si la camin. Au un respect pentru intimitate care de multe ori atinge niste cote de religiozitate.

Citeste continuarea horoscopului amerindian in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top