Connect with us
Horoscop Minerva 30 mai - 5 iunie 2016. Fecioara - SAPTAMANA TENSIONATA

Horoscop

Horoscop Minerva 30 mai – 5 iunie 2016. Fecioara – SAPTAMANA TENSIONATA

Horoscop Minerva 30 mai – 5 iunie 2016. Marte si-a luat mersul normal din noaptea de 29 mai.

GEMENI

Este cel mai degajat nativ si face doar ce ii spune instinctul sa faca. In fiecare zi promite ca va invata mai mult si mai mult din tot ce i se intampla. Poate intra in combinatii care mai de care mai ciudate, insa isi va extrage doar ceea ce il avantajeaza, ceea ce il intereseaza. Dragostea continua sa fie o enigma pentru acest semn zodiacal si simte un soi de detasare legat de aceasta problema. Caldura sufleteasca se manifesta mai pregnant pe 3 iunie.

RAC

In zilele de 1, 2 si 3 este cel mai bun analist si nu e deloc o idee proasta sa inceapa o afacere. Afectiv, lucrurile sunt putin cam complicate. Se poate muta impreuna cu un prieten sau mai multi prieteni si gaseste solutii pentru situatiile incurcate in care intra. Profesional, lucrurile scartaie: se conformeaza prea mult unui sablon care nu ii este tipic.

Horoscop saptamanal Mihai Voropchievici 30 mai -5 iunie 2016

Horoscop dragoste iunie 2016. Zodiile cu noroc in iubire

LEU

La capitolul iubire, lucrurile raman inca amestecate. Componenta financiara din harta astrala continua sa fie cu probleme. Sunt prevazute cheltuieli mari pe 4 iunie si trebuie sa scoata bani de unde nu sunt. Tot pe 4 exista si un blocaj comunicational. Nu va fi capabil sa spuna ce simte. Va trebui sa invete sa isi slefuiasca sufletul.

FECIOARA

Daca pana acum era mai detensionata atmosfera, saptamana debuteaza incrancenat. Dragostea va insemna in continuare totul sau nimic. Va veni o avalansa de reprosuri cand nu va primi ce va cere, iar batutul din picior nu va aduce castiguri afective. Profesional, lucrurile merg destul de bine. O promovare i-ar putea aduce foloase.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top