Connect with us
Horoscop Minerva. Cele mai importante previziuni astrologice pentru saptamana 16-22 mai 2016.

Horoscop

Horoscop Minerva. Probleme mari pentru Gemeni!

In noaptea de 21 spre 22 mai, Mercur reintra in mers normal. Si Marte isi continua marsul retrogradarii catre semnul Scorpionului, in care va intra dupa 28 ani.

Horoscop Minerva

Berbec

Saptamana aduce revelatii neasteptate legate de cariera. Berbecii singuri vor intalni dragostea vietii lor. Casa veniturilor arata ca vor duce adevarate lupte cu familia, care crede ca persoana de care s-au indragostit este alaturi de ei doar ca sa le manance banii. Ziua de vineri va aduce momentul culminant. Profesional, lucrurile sunt mai calme. Sunt avantajate femeile. Pana pe 20 mai, stau bine si financiar. Ca sanatate, raman in continuare viciate axa imunitara si tractul uro-genital.

Taur

Taurii continua relaxarea. Tensiunea dispare si revine increderea in sine. Lor le spun sa fie atenti, deoarece Mercur retrograd este in semnul lor si vor afirma lucrurile pe care ar putea sa le regrete mai tarziu. Nu stau rau la capitolul afectiv, dimpotriva, se reped cu capul inainte cand este vorba de dragoste. Cad usor in capcana cand e vorba de iubire. 17 si 18 mai sunt zile periculoase. Profesional, se angajeaza in prea multe si ar putea capota, iar de aici incepe drama. Financiar, 17,18 si 19 mai le pot aduce bani. Ca sanatate, ramane problematica axa hepato-biliara. Nu este de gluma, mai ales in zilele de 20 si 21 mai.

Gemeni

Pentru Gemeni, lucrurile sunt cu dus-intors. Daca in plan social treaba merge de minune, n-as putea sa spun ca acelasi lucru se intampla in plan personal. Trebuie sa fie un pic atenti la capitolul sanatate: sa se duca imediat la medic pentru orice deranj stomacal, orice puseu de tuse. Afectiv, putem asista la despartiri cu tam-tam. Periculoase sunt zielele de 17 si 18, cand lucrurile par sa ia o turnura conflictuala. Profesional, lucrurile se schimba si se schimba in bine. Creativitatea lor va fi pusa, insa, la incercare, iar rezultatele ii vor surprinde si pe ei. Sa fie atenti ce discuta, pentru ca Luna Neagra le tranziteaza casa creativitatii. Unii ar putea afla despre o boala care mai devreme sau mai tarziu ar putea necesita interventie chirurgicala. Financiar, banii vin si se duc.

Rac

Pare sa le mearga pe toate planurile, cu rezerva ca unele lovituri pot veni din sectorul comunicare, dar si dinspre cel sentimental. In familie, se starnesc furtuni verbale, care ii fac pe Raci sa stea in expectativa. Barbatii Rac pot fi agresivi. Unii iuti la manie se pot trezi cu un divort pe nepusa masa. Cuplurile tinere, atentie la 19 mai! Destul de bine sustinut sectorul munca. Cei aflati in pragul pensiei primesc vesti bune. Zile benefice: 17, 18 si 19 mai. Financiar, sunt unele hopuri si ar trebui sa fie atenti ce vor de la viata. Sa nu se repeada sa cumpere. Sa astepte pana in august. Marile incercari vor fi la sanatate. Pot afla de un diagnostic de care le-a fost mereu teama.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top