Connect with us
Horoscop saptamanal 4-10 aprilie 2016

Horoscop

Horoscop saptamanal 21 – 27 Martie 2016

Horoscop saptamanal 21 – 27 Martie 2016. Vezi ce te asteapta de la perioada urmatoare.

Berbecii vor cunoaste o persoana speciala in aceasta saptamana. Eclipsa de luna prin penumbra de pe 23 martie afecteaza toate zodiile! Iata horoscopul saptamanal complet!

Horoscop saptamanal 21 – 27 Martie 2016 Berbec

Esti foarte energic si te simti in stare sa cuceresti lumea. Ai grija totusi, caci oboseala isi poate face aparitia cand te astepti mai putin. Eclipsa iti poate da stari de confunzie, peste care insa vei trece cu usurinta daca te concentrezi mai mult.

Saptamana asta cunosti o persoana care va avea o importanta majora in viata ta in urmatoarea perioada. Ai grija cum te comporti cu ea! Socializezi mai mult cu partenerii de afaceri si asta iti poate aduce castiguri suplimentare.

Horoscop saptamanal 21 – 27 Martie 2016 Taur

Eclipsa care urmeaza iti afecteaza sanatatea, insa nu intr-un mod major. Este indicat sa te protejezi mai bine si sa te relaxezi mai mult. Poate mergi la masaj sau la terapie. Vei avea o saptamana aglomerata la munca, insa trebuie sa iti faci timp si pentru tine.

Dedica acest weekend familiei tale, in special partenerului. Planifica din timp anumite activitati, pentru a te asigura ca nu iti schimbi planurile. Va va ajuta foarte mult aceasta scurta perioada impreuna.

Horoscop saptamanal 21 – 27 Martie 2016 Gemeni

Este posibil sa ai anumite ganduri negative care te vor distrage de la preocuparile tale. Fii mai atent si nu te lasa dus de val. In acelasi timp, energia ta este debordanta si te poate ajuta sa treci peste episoadele urate din aceasta saptamana. Tine doar de tine ca lucrurile sa evolueze frumos!

La locul de munca lucrurile merg bine, insa spre finalul saptamanii s-ar putea sa te simti mai solicitat. Nu ar strica sa ceri sfatul unui prieten bun, daca te simti dezorientat.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top