Connect with us
Horoscop saptamanal 29 februarie-6 martie 2016

Horoscop

Horoscop saptamanal 29 februarie-6 martie 2016

Horoscop saptamanal 29 februarie-6 martie 2016. Vezi cum va fi aceasta saptamana pentru tine!

Berbec

Mercur va intra in Pesti si va influenta subconstientul Berbecilor. Asadar, daca esti nascult sub aceasta zodie, vei fi coplesit de amintiri si de nostalgie. Nu e deloc rau sa rememorezi lucrurile frumoase, dar ai grija sa nu fii prea melancolic.

Daca ai decis sa te perfectionezi si sa inveti mai multe pentru locul tau de munca, miercuri ai putea sa incepi acest demers. Vei avea mari sanse de avansare la serviciu. Daca intre tine si partenerul tau apare o distanta, fie ea fizica sau emotionala, ai grija sa nu va afecteze imaginea.

Taur

Nu vei avea o dispozitie prea buna si vei avea tendinta sa „toci marunt” toate aspectele din viata ta. Ai grija ca aceasta criza existentiala sa nu-i incurce pe cei din jur. Nu toata lumea trebuie sa iti afle problemele!

Prima parte a saptamanii nu va fi deloc buna pentru bugetul tau, caci vor aparea fel de fel de cheltuieli pe care nu le-ai luat in calcul. Cel mai bine ar fi sa ai grija de buzunarul tau si sa nu cheltuiesti pe lucruri inutile. Din fericire, viata amoroasa, in ciuda unor discutii in contradictoriu, decurge excelent.

Citeste si: Previziuni karmice 29 februarie – 6 martie 2016. Ce se intampla cu sufletul fiecarei zodii

Citeste si: Horoscop martie 2016. Previziuni pentru toate zodiile

Gemeni

Nu vei avea parte de o saptamana speciala, ci mai degraba de una banala. Daca simti cumva ca te va afecta vreo boala, o raceala, o alergie sau chiar ceva mai grav, ar fi bine sa apelezi la un medic. Nu te trata dupa ureche!

Incearca sa nu te precipiti cand vine vorba despre discutii de afaceri cu parteneri sau cu unii clienti, mai ales in primele doua zile ale saptamanii, caci vor fi spuse cateva vorbe foarte neplacute. La fel si in viata de cuplu, din pacate, unde te poti trezi cu tot felul de reprosuri si manifestari ale geloziei.

Horoscop saptamanal 29 februarie-6 martie 2016

Rac

Nu vei fi chiar in apele tale in perioada urmatoare, insa o gandire pozitiva se va dovedi a fi extrem de benefica in cazul tau. Daca aceste neplaceri psihice dureaza mai mult de cateva zile, vorbeste cu cineva drag, un prieten sau o ruda, pentru a gasi alinare.

Vei fi extrem de solicitat pe plan profesional si pana la mijlocul saptamanii vei avea cateva sarcini grele de dus la bun sfarsit. Colac peste pupaza, nici relatia cu sefii si colegii nu e foarte buna. In weekend vei avea un conflict cu partenerul de viata, care va degenera intr-o discutie serioasa, poate despre viitorul vostru.

Leu

Parca te doare spatele, incheieturile sau genunchii si nu intelegi de ce. E foarte posibil sa fie din cauza posturii, mai ales daca lucrezi la birou. Daca simti ca lucrurile se agraveaza, cel mai bine ar fi sa mergi la un medic. Tine cont si de faptul ca urmeaza o perioada si mai solicitanta din punct de vedere profesional, lucru ce ti-ar putea afecta sanatatea si mai tare.

Pe la mijlocul saptamanii vor aparea diverse probleme in familie, cu partenerul de viata ori cu cei mici. In cursul zilei de duminica aceste suparari vor exploda si ati putea ajunge la o cearta-monstru. Nu reactiona impulsiv!

Fecioara

Prima parte a saptamanii nu incepe tocmai bine, ai tot felul de stari ciudate ce seamana cu niste presimtiri. Ar fi bine sa nu te alarmezi, caci nu se va intampla nimic rau. Incearca sa nu te agiti nici la serviciu, unde vor fi tot timpul de situatii complicate.

Din punct de vedere financiar, la finalul saptamanii, nu vei sta foarte bine. Daca urmeaza vreo ocazie speciala ori o aniversare, s-ar putea sa te cam usture la buzunare.

Balanta

Se vor ivi unele conflicte la locul de munca, chiar si cu sefii, superiorii sau asociatii. Daca este vorba despre unele cheltuieli neprevazute, vei avea multe probleme pentru a recupera pierderile financiare. La finalul saptamanii ar fi bine sa te tii departe de magazinele care te-ar putea face sa cheltuiesti fara masura.

De asemnea, la finalul saptamanii se preconizeaza conflicte si probleme in relatia de cuplu. E posibil sa porneasca de la unele probleme gospodaresti, financiare sau legate de locuinta. Ai mare grija, caci bunastarea familiei si armonia sunt mai importante decat banii!

Scorpion

Banii vor veni, insa in transe foarte mici, lucru care s-ar putea sa te enerveze, caci ai impresia ca dai tot din tine la locul de munca. Vei avea nevoie de o schimbare pe plan financiar, insa, pentru moment, e mai bine sa te multumesti cu ce ai.

Sambata e posibil sa ai discutii aprinse cu parintii sau cu alte rude foarte apropiate, probabil frati. Nu te ambala inutil si nu incerca sa iti sustii punctul de vedere cu orice pret. Asculta si parerea lor!

Sagetator

Chiar daca ai vrea sa tipi din tot plamanii ce te supara, incearca sa-ti tii nemultumirile cu privire la ceilalti pentru tine. Cu atat mai mult cu cat este vorba despre colegi de munca, nu are rost sa dai nastere unor conflicte inutile la locul de munca.

Daca simti ca te coplesesc supararile, tine cont ca viata nu este mereu roz, dar ca nu este nici doar alb si negru. Cauta nuantele, acele lucruri frumoase, care sa te faca sa te simti impacat si multumit de viata ta. Poate vei gasi acest confort in relatia de cuplu sau in familie.

Horoscop saptamanal 29 februarie-6 martie 2016

Capricorn

Vei simti nevoia ca, la inceputul saptamanii, sa faci ceva pentru tine. Poate sa iti cumperi un obiect de mobilier sau o haina pe care ti-o doresti de mult – nu conteaza ce sau cat costa, e foarte important sa iti faci pe plac. Iti va asigura o saptamana buna.

Spre finalul saptamanii, parintii tai vor avea ceva reprosuri si tu nu trebuie sa ii ignori ci sa incerci sa le intelegi problema. Pe aceeasi idee, si partenerul de viata ar putea avea de facut cateva comentarii. Nu lasa lucrurile sa degenereze intr-o cearta, ci abordeaza situatia cu mult calm!

Citeste si: HOROSCOP SEXUAL MARTIE 2016. Zodiile care schimba tactica in dormitor

Citeste si: HOROSCOP TIGANESC MARTIE 2016. Doua zodii se schimba total!

Varsator

Vei avea discutii importante, cel mai probabil legate de afaceri sau de salariu, luni, marti sau miercuri. De asemenea, vei avea parte de intalniri foarte benefice pentru viitorul tau profesional. Analizeaza bine toate posibilitatile.

Este posibil sa ai o stare de agitatie spre finalul saptamanii si, desi nu iti este in fire sa te enervezi, e posibil sa iti iesi din pepeni si sa arunci cu vorbe grele catre un prieten sau un apropiat. Ai mare grija, caci exista lucruri care nu se mai pot repara, cand vine vorba despre prietenie.

Pesti

Daca observi ca nu esti apreciat la locul de munca, ori ca sefii tai au o gandire usor… incuiata, nu intra in panica. Gaseste argumentele potrivite si incearca sa le demonstrezi ca meriti mai mult si ca ai dovedit destule la serviciu!

In viata de familie sau de cuplu, lucrurile vor decurge excelent. Din pacate, bugetul nu pare sa isi revina nici saptamana aceasta, asa ca ai grija cum cheltuiesti banii.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top