Connect with us
Horoscop 19 februarie 2016

Știri

Horoscop 19 februarie 2016

Horoscop 19 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 15 februarie!

Horoscop 19 februarie 2016 – Berbec

Esti primit intr-un grup de persoane unde visai demult sa fii acceptat. O consideri o evolutie pentru tine, pentru ca esti convins ca asocierea cu acesti oameni te va propulsa pe un alt nivel al planurilor tale. E ca si cum ai fi primit intr-un colectiv de elita, cu oameni pe care ii apreciezi si-i admiri, si de acum vei deveni unul de-al lor. Aveai ambitia de a fi admis aici (ca la o facultate) si iata ca apare sansa mult visata: n-o risipi! Pregateste-ti intrarea cu surle si trambite, pentru ca ai si tu multe de dovedit, si daca tot ai fost primit, asuma-ti obligatiile care iti revin in acest nou mediu. E mai diferit, mai solicitant decat ce faceai inainte, dar si mai motivant!

Horoscop 19 februarie 2016 – Taur

Ai tendinta de a te juca un pic cu orele care trec, de parca nu ti-ar pasa daca mai ai o ora sau zece pana la un anumit eveniment de o importanta speciala. Incearca sa devii mai organizat, mai atent, pentru ca orele trec cat ai clipi si nici nu stii cum te trezesti in fata unui impas, fara sa stii de unde sa mai faci rost de macar cateva minute. Iti vei da seama pana la urma ca ai risipit timpul pe nimicuri si vei incerca, macar in ultimul ceas, sa te aduni si sa devii mai eficient, astfel incat te vei incadra cu bine in termenele limita ce te imping de la spate. Uita-te mai des la ceas: tic – tac!

Horoscop 19 februarie 2016 – Gemeni

Simti ca lumea asteapta mult de la tine, dar nu esti in cea mai buna forma pentru a le si oferi ceea ce pretind. Nu esti intr-o pasa prea optimista si nu ai incredere in tine, ceea ce te face sa preferi sa stai in umbra, ca sa nu-i dezamagesti pe cei care au asteptari atat de mari de la tine. Altadata pretentiile lor te-ar fi ambitionat mai tare, te-ar fi impins mai sus pe calea ta, dar azi te retragi si taci, sperand sa nu te observe nimeni. Nu e atitudinea cea mai buna: mai bine te-ai privi prin ochii celor care te apreciaza si atunci te-ai ambitiona din nou, pentru ca poti ceea ce vor ceilalti de la tine. Nu e o dorinta imposibila!

Horoscop 19 februarie 2016 – Rac

Este o zi amuzanta pe care ti-o dedici unor activitati de timp liber, distractive, unor hobbyuri care iti fac placere. Te simti bine, ai chef de joaca, poate si datorita anturajului vesel in care nimeresti, nu te gandi la nicio problema astazi, pentru ca aceasta atitudine optimista te ajuta sa vezi ca totul are rezolvare, ca nu merita sa-ti faci griji pentru nimic si o atitudine optimista ca cea de azi te va ajuta sa gasesti de fiecare data cele mai bune solutii. Zambeste, glumeste, razi, sari in sus de bucurie, pentru ca aceasta e atitudinea ideala pentru a trece peste toate cu succes. Molipsesti si pe altii de buna dispozitie!

Horoscop 19 februarie 2016 – Leu

Aminteste-ti azi de un lucru din fizica de clasa a saptea: daca sufli in foc nu-l stingi, ci il aprinzi si mai tare! Asa ca asta trebuie sa faci tu azi: sa eviti sa torni gaz pe foc, sa alimentezi o disputa, sa iriti si mai tare pe un om deja nervos, pentru ca ai de a face cu persoane care stau pe un butoi cu pulbere si orice cuvant nelalocul lui il poate arunca in aer imediat. Nici tu nu esti in cea mai buna forma, si tu esti irascibil si sensibil la orice afront, dar tocmai pentru ca stii ca lucrurile pot denatura de la nimic, mai bine stai departe de orice factor de risc ce poate inteti conflictul fara rost!

Horoscop 19 februarie 2016 – Fecioara

Numai cu iubire si intelegere poti trata situatia brusca ce te ia azi prin surprindere. Altadata ai fi reactionat impulsiv, agresiv, sub imperiul nervilor, dar de data aceasta dai dovada de imensa toleranta si tratezi totul cu calm. Nu te grabesti, nu te aprinzi ca o flacara, ci incerci sa privesti lucrurile cu un dram de detasare. Asculti ce-ti transmite inima, care iti spune ca nu te agiti, ca nervii strica totul, deci priveste lucrurile cu sufletul deschis. Nu te lasa influentat de factorii de stres din jur, ci continua sa privesti totul zambind, fara graba.

Horoscop 19 februarie 2016 – Balanta

O noua iubire se poate contura frumos la orizont si e normal sa te cuprinda emotia, nerabdarea, dorinta de a face pasi mari inainte, spre o urmatoare etapa fireasca in relatia voastra. Iesi in lume, imbraca-te bine, pune accent pe felul cum arati, cum vorbesti, cum te comporti, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele si cineva este cu ochii pe tine. Poate avea loc o intalnire interesanta cu o persoana care are efecte excelente asupra psihicului tau, descoperind cat de sensibil poti fi in unele momente. Nu te multumi doar sa primesti gesturile de admiratie, de afectiune, de rasfat, ci ofera si tu in aceeasi masura!

Horoscop 19 februarie 2016 – Scorpion

Cauti nod in papura la orice, chiar si la acele directii care sunt clare, sigure si nu ar merita sa fie tratate cu atata suspiciune, cum faci tu acum! Alunga temerile inutile din mintea sau din sufletul tau, pentru ca directia in care mergi nu ascunde nimic riscant sau periculos, asa cum si se pare tie. Desi ai impresia ca inaintezi intr-o directie amagitoare, merita sa mergi mai departe, fara sa te temi de propriile decizii, pentru ca fiecare gand de acum creeaza de fapt actiunile de maine. Nu are rost sa privesti spre viitor cu ganduri negative.

Horoscop 19 februarie 2016 – Sagetator

Ai muncit enorm ca sa ajungi cel care esti acum si ar trebui sa fii multumit de rezultate. Eforturile tale au ajuns intr-un punct in care deja se vede tot ce ai realizat si ai construit, pentru ca nivelul atins te satisface si iti da motive sa fii mandru de tine. Nu ai primit nimic pe gratis, a fost o lupta grea si de durata atat de tine insuti, cat si cu lumea din jur, dar iata ca ai ajuns la bilant si ai cu ce te lauda! Munca ta e recompensata pe merit, esti apreciat sincer pentru cel care esti acum, deci ai motive sa te iubesti si tu pe tine insuti mai mult!

Horoscop 19 februarie 2016 – Capricorn

Apuca-te serios de treaba, pentru ca poate fi o zi spornica si rodnica, in care vei duce cu succes la capat orice sarcina. Cu cat sunt mai dificile indatoririle tale de azi, cu atat mai sarguincios te apleci asupra lor, pentru ca dai randament maxim in proiecte cu adevarat dificile, care necesita un consum maxim de resurse intelectuale si fizice. Atentia ta e indreptata spre instrumentele pe care le manipulezi, deoarece ai putea avea multe activitati in care e nevoie de diverse mijloace care iti sunt de ajutor, de la cea mai banala lopata pana la cel mai performant calculator. Stii sa le folosesti si ceea ce iese din mainile tale e demn de lauda. Construiesti succesul cu mainile tale.

Horoscop 19 februarie 2016 – Varsator

Esti impins de la spate de niste termene limita care te irita la culme, dar in loc sa stai si sa comentezi graba cu care trebuie sa te misti, mai bine ai profita de fiecare clipa pentru a te ocupa de acel proiect urgent. Daca te organizezi mai bine si maresti un pic ritmul, vei vedea ce bine inaintezi spre scopul propus, fara sa intri in panica, fara sa te enervezi pe nimeni si fara sa gresesti, daca hai, la treaba, nu sta cu ochii pe ceas vaicarindu-te ce repede trec orele. Mai ai timp suficient sa ajungi unde ti-ai propus, dar nu-l irosi aiurea!

Horoscop 19 februarie 2016 – Pesti

Ocupa-te azi de lucrurile marunte de care nu ai avut timp inainte. Azi ai starea potrivita pentru a te apleca asupra lor cu mai multa rabdare, pe indelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ti vine a crede cate lucruri poti sterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lunga, dar daca te-ai uita mai bine, ai vedea ca sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate usor. Ia-le pe toate pe rand, una cate una, si ai sa vezi ca lista de datorii in asteptare se reduce dintr-o data la jumatate doar pentru ca ti-ai propus sa te ocupi de ea astazi. Cere si ajutorul celor din jurul tau, pentru ca e si de datoria lor deopotriva.

Horoscop 19 februarie 2016 este oferit de Acvaria

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top