Connect with us
Semnul zodiacal influenteaza foarte mult fidelitatea intr-o relatie. In continuare, vom vedea care sunt cei mai infideli barbati, in functie de zodie.

Horoscop

TOP 3 Cei mai infideli barbati, in functie de zodie

Locul 3: Barbatul Berbec

Barbatii nascuti in zodia Berbec sunt renumiti pentru infidelitatea lor. Acestia cedeaza poftelor trupesti fara a sta prea mult pe ganduri si sunt predispusi la aventuri de o noapte. Semn de foc, berbecul este cel mai impulsiv nativ al zodiacului. Berbecii au un ego puternic, care necesita atentie, tocmai din acest motiv vor cauta compania altor femei, mai ales daca partenera lor nu le ofera suficienta afectiune fizica.

Citeste si: Cinci zodii care fac SEX de la prima intalnire

 

Barbatul Berbec isi poate parasi partenera si poate sa se recasatoreasca si de o mie de ori, de cate ori se simte din nou intr-o stare de pasiune inflacarata. Nativii acestei zodii cauta femei entuziaste, dinamice, energice, pline de pasiune si dorinta de a face lucruri interesante. Nu le plac reprosurile, stresul, linistea, vulnerabilitatea sau conflictele.

barbat berbec (2)

De inselaciunea Berbecului este cel mai usor sa afli chiar de la el, intrucat nu prea stie sa minta si nici nu-i place s-o faca, iar adevarul crunt il poate spune cu o usurinta dezarmanta.

Citeste in pagina urmatoare cine este pe locul 2

Pagini: 1 2 3

1 Comment

1 Comment

  1. infidel

    2016-05-01T15:52:20+03:00 at 15:52

    Teorii modele mentale prefabricate există oamenii vii cu bagajul de educație si morală
    eu sunt dintr-o zodie de mari cuceritori și am o singură parteneră după 20 de ani de casatorie .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top