Connect with us
Mama este cea mai importanta fiinta din viata noastra. Iata, in continuare, care sunt cele mai bune mame in functie de zodie!

Horoscop

TOP 4 Cele mai bune mame in functie de zodie

Mama este cea mai importanta fiinta din viata noastra, fiind cea care ne-a adus pe lume si care ne va fi tot timpul alaturi, indiferent de ce se va intampla.

Mama este cea mai importanta fiinta din viata noastra, fiind cea care ne-a adus pe lume si care ne va fi tot timpul alaturi, indiferent de ce se va intampla.

Astrele joaca si ele un rol important in ceea ce priveste instinctele materne, unele zodii fiind inzestrate cu mai multe calitati decat altele. Daca nu ti-ai regasit zodia in acest top NU inseamna ca nu esti o mama buna! Copilul tau te iubeste cu siguranta si iti este recunoscator pentru modul in care l-ai crescut.

Iata care sunt cele mai bune mame in functie de zodie

Locul 4 – Mama Taur

Mama Taur va fi mereu disponibila sa le ofere copiilor o imbratisare calda si o vorba buna, chiar daca nu se afla in cea mai buna dispozitie. Dragostea partenerului si copiii sunt esentiale pentru ca femeia Taur sa simta implinirea.

Mamele din aceasta zodie sunt foarte afectuoase cu bebelusii si au grija ca odraslelor lor sa nu le lipseasca absolut nimic.

Mama Taur poate sa fie putin dificila, dar doar pentru ca este iubitoare si isi doreste numai ce e mai bun pentru copii. Drept urmare, acestia vor avea parte de o educatie deosebita si vor avea toate conditiile pentru a-si crea un viitor luminos.

mama varsator

Mama Taur

In cazul in care este mama singura, femeia Taur va cauta sa joace si rolul celuilalt parinte si sa pastreze o legatura cu copiii care va dura si cand acestia vor avea familiile lor

Apasa aici pentru a vedea in pagina urmatoare cine este pe locul 3

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top