Connect with us
Aceste zodii nu sunt fericite in casnicie din diverse motive. Mariajul nu le vine intocmai ca o manusa si sunt cuprinse de indoleli intr-o relatie serioasa.

Horoscop

Top 4 Zodii care nu sunt fericite in casnicie

Nativii acestor zodii nu se simt fericiti in casnicie, din diverse motive. Impartirea lucrurilor bune, dar si a relelor, nu pare sa fie pe placul acestora, iar casatoria pare sa le dea fiori.

Iata care sunt zodiile care nu sunt fericite in casnicie.

Locul 4 – Sagetator

Cand vine vorba de casatorie, Sagetatorii sunt genul de persoane care ar spune „pas”. Au o retinere in a se implica in ceva atat de profund emotional precum o casnicie, iar cand ajung intr-un mariaj, incep sa fie cuprinsi de tot felul de ganduri negative.

Sagetatorii sunt firi aventuroase, carora le place sa guste viata din plin. Vor sa experimenteze cat mai mult si sa nu se implice sentimental. Le este teama ca prin casatorie sa nu isi schimbe stilul de viata cu care s-au obisnuit. Cu toate acestea, de la o varsta incep sa se gandeasca la o relatie pe termen lung.

Au nevoie de foarte mult timp pana sa ia decizia sa isi uneasca destinul cu al partenerului, iar cand o fac, tot au indoieli ca au luat decizia buna.

Locul 3 – Taur

Din cauza incapatanarii de care dau dovada uneori si din dorinta de a domina cat mai mult, Taurii ajung sa nu se simta fericiti in casnicie. Mariajul presupune compromisuri si acceptarea defectelor partenerului si a opiniilor acestuia, lucru la care Taurii nu se prea pricep.

Taurii isi doresc ca tot timpul ei sa fie cei care iau deciziile importante si ca persoana draga sa le faca mereu pe plac. Cand lucrul acesta nu se intampla, sentimentele lor variaza de la durere la furie. Gandul ca isi vor petrece tot restul vietii alaturi de o persoana cu care nu vor putea fi compatibili le provoaca o stare continua de indoiala.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top