Connect with us

Horoscop

Ce noroc la bani vei avea în 2016, în funcție de anotimpul în care te-ai născut

Ce noroc la bani vei avea în 2016, în funcție de anotimpul în care te-ai născut:

DACĂ TE-AI NĂSCUT VARA…
Ești o persoană foarte cheltuitoare. Banii au început să fugă de tine în ultima perioadă pentru că nu știi cum să îi prețuiești. Cu toate acestea, 2016 va fi un an bun pentru tine doar dacă vei face investiții cu calculele puse pe masă. Pregătește-ți toate tabelele și calculează riscurile și eventualele profituri. Încearcă să nu te lași dus niciodată de val.

DACĂ TE-AI NĂSCUT TOAMNA…
Se spune că oamenii care se nasc toamna sunt foarte muncitori. Toamna se culeg fructele și legumele cele mai gustoase, iar oamenii rodnici știu să aibă grijă de acestea pe tot parcursul anului. Tomnaticii nu vor avea cine știe ce noroc la bani în 2016 dar asta nu înseamnă că vor sărăci. O vor duce bine cu exact atâția bani de cât vor avea nevoie.

DACĂ TE-AI NĂSCUT IARNA…
Nu doar că ai o energie de nestăvălit în a încerca să atragi banii de partea ta prin orice metodă posibilă, dar chiar ai un magnet serios la verzișori. Anul 2016 va fi unul din cei mai buni ani din punct de vedere economic pentru tine și pentru familia ta.

DACĂ TE-AI NĂSCUT PRIMĂVARA…
Va fi cel mai bun an din viața ta. 2016 aduce câștiguri peste câștiguri, planuri noi, vacanțe luxoase și implicit noi motive de a fi în sfârșit fericit. Ai grijă, totuși, să nu îi lași pe cei din jur să profite de bunăstarea ta materială. Spiritul tău creativ nu este apreciat decât în momentul în care cei din jur văd portofelul tău doldora de bancnote.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top