Connect with us

Stil

Desenează o inimioară! Află ce spune rezultatul despre CUM IUBEȘTI

Psihologii și grafologii au ajuns la concluzia că pot afla felul în care privim dragostea în ansamblul ei și mai ales modul în care iubim. Desenează o inimioară pentru a afla ce spune desenul făcut despre tine. Iată mai jos intepretările specialiștilor.
inimioara 2INIMIOARA 1

Dacă ai desenat o inimioară care seamănă cu cea din imagine, ești o persoană plină de iubire. Oferi dragoste necondiționată și suferi foarte mult când cei din jur nu răspund la fel.

 

 

 

 

 

 

inimioara 3INIMIOARA 2

 

Simți că e complicată iubirea asta… Te deschizi foarte greu și ești mereu în defensivă. Crezi că iubirea este pentru fraieri de cele mai multe ori, deși cazi repede în mrejele ei.

 

inimioara 4INIMIOARA 3

 

Mereu asociezi iubirea cu durerea. Nu există relație din care să nu ieși fără să suferi teribil de tare.

INIMIOARA 5INIMIOARA 4

Îți mergea mai bine înainte în dragoste. Ceva s-a întâmplat în viața ta de-a lungul timpului astfel încât îți este foarte greu să mai speri la iubire reciprocă.

 

 

inimioara 6INIMIOARA 5

Te arunci într-o relație de dragoste fără să fii 100% sigură că este partenerul potrivit. De multe ori faci alegeri greșite doar pentru că te simți singură.

inimioara 7INIMIOARA 6

Ești pe interes. Dragostea trece prin stomac. Nu ești deloc de acord cu „împreună vom face bani”. Sub nicio formă. Ai nevoie de un start generos pentru a căpăta încredere în partenerul tău de viață.

IINIMIOARA 8NIMIOARA 7

Ai încredere în partenerul tău. Ești o fire optimistă. Pui multă pasiune de fiecare dată. Dragostea este tot ce contează în viața ta, indiferent de circumstanțe.

INIMIOARA 9INIMIOARA 8

Ești foarte orgolioasă. Dragostea înseamnă în primul rând amorul propriu, urmat de grija față de celălalt.

 

 

Sursa foto: Publicația Excelsior Mexic

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top