Connect with us
internet24092015

Știri

Invata sa iti stergi istoricul cautarilor de pe internet

Dintr-un motiv sau altul probabil ca nu iti doresti ca partenerul de cuplu sau prietenii sa stie ce pagini ai deschis pe internet.

Dintr-un motiv sau altul probabil ca nu iti doresti ca partenerul de cuplu sau prietenii sa stie ce pagini ai deschis pe internet.

Cu totii avem nevoie de intimitate, chiar si atunci cand vine vorba de internet. Probabil ca multi dintre noi nu ne dorim ca altcineva sa stie ce anume ne-a interesat in ziua respectiva, pe ce site-uri am pierdut timpul si asa mai departe.

Programatorii Google s-au gandit sa inregistreze cautarile pentru a accelera pe viitor timpul necesar cautarii rezultatelor. Astfel, browser-ul tau inregistreaza toti termenii cautati, precum si istoricul navigarii tale pe internet.

Nu de putine ori poti pica in situatii jenante atunci cand atat tu cat si membrii familiei sau partenerul de cuplu impartiti acelasi calculator. Ca sa scapi de aceste situati neplacute, iti vom arata cum sa iti stergi istoricul cautarilor de pe internet.

Pasul 1.

Deschide motorul de cautare( Google) cu istoricul cautarilor. Toate cautarile tale au ramas inregistrate in contul tau Google. Acceseaza history.google.com pentru a le putea vizualiza. Apoi este nevoit sa introduci parola contului tau Google, indiferent daca esti sau nu deja logat.

CITESTE SI: CELE MAI SIMPLE COMENZI DE TASTATURA. STIAI DE ELE?

Pasul 2.

Sterge inregistrarile una cate una, in functie de ce vrei sa lasi sau nu in istoric. Atunci cand accesezi aceasta pagina pentru prima data, vei avea afisata lista cautarilor din ultimele zile. In prima faza, bifeaza fiecare termen pe care vrei sa-l stergi, iar dupa aceea da click pe butonul „Eliminati elemente”.

Pasul 3.

In cazul in care te-ai gandit bine si vrei sa elimini toate cautarile inregistrate, poti face si acest lucru. Da click pe butonul pozitionat in partea de sus-dreapta a ecranului, care reprezinta o roata zimtata. Selecteaza apoi optiunea Setari din meniul afisat. Da click pe linkul „stergeti integral” care se regaseste in textul afisat.

Vei fi intrebat inca odata daca esti sigur ca vrei sa stergi definitiv istoricul cautarilor Google. Daca esti singur de decizia ta, apasa ,,stergeti toate”.

Exista posibilitatea ca motorul de cautare Google sa iti recomande sa nu faci aceasta operatie pentru a putea refolosi informatiile in cazul cautarilor ulterioare. Dar daca tu esti convins ca vrei sa stergi tot, atunci poti trece peste sfatul celor de la compania Google, si astfel ai sters istoricul cautarilor tale de pe internet.

Speram ca ti-au fost uitile aceste informatii!

Sursa foto: shutterstock

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top