Connect with us
aplicatii-13072015

Stil

Top 5 aplicații de smartphone pentru vacanță

Dacă plecați în vacanță și doriți să vă faceți viața mai ușoară, vă propunem un top al celor mai bune aplicații de smartphone.

Iată care sunt cele mai bune aplicații de smartphone pentru următoarea vacanță pe care o plănuiți!

1.  Accuweather. 

Indiferent dacă vizitați un oraș din Europa sau dacă mergeți la mare și vreți să stați la plajă, este important să fiți la curent cu prognoza meteo. AccuWeather.com este una dintre cele mai avizate aplicaâii pentru acest tip de informații. Vă puteți seta mai multe orașe de interes care să se actualizeaze automat în momentul în care intrați în aplicație. Important este să aveți mereu acces la internet atunci când consultați aplicația.

Pe lângă prognoza pentru următoarele zile, puteți accesa informații legate de umiditate, presiunea atmosferică sau viteza a vântului. Aplicația este gratuită și se găsește atât în magazinul celor de la Apple, cât și al celor de la Google.

2.  Booking.com

Booking.com este cel mai mare portal de locuri de cazare din lume. Prin această aplicație găsiți peste 220.000 de hoteluri din 169 de țări, iar calitatea serviciilor, sistemul de rating folosit și prețurile sunt accesibile oricărui buzunar. Aplicația este disponibilă și în limba română, funcționează atât pe Android cât și pe iOS, și vă permite setarea foarte multor filtre pentru a găsi exact ce căutați. Până și funcția de rezervare este simplă și ușor de accesat.

3. Viber

Indiferent de ce tip de smartphone aveți, este foarte probabil sa aveti preinstalată aplicația Viber. Dacă nu o aveți, mai ales înainte de a pleca în vacanță, recomandarea este să instalați această aplicație. Este gratuită, cross-platform, și funcționează perfect în locațiile cu WiFi și, câteodată, cu 3G. Folosind numărul de telefon ca nume de utilizator, în momentul în care ați intrat în aplicație tot ce trebuie să faceți este să vă adăugați prieteni în listă, agenda se populeaza automat cu cei care au instalat Viber pe propriul număr. Cel mai important aspect este că funcționează doar prin intermediul unei conexiuni stabile la internet.

4.  Navigon Europe

Este o aplicația de navigare pentru diferite locații de vacanță. Beneficiile acestei aplicații sunt rapiditatea și faptul că se actualizează mereu. Navigon vine cu un manager de hărți din care puteti descărca, în funcție de nevoile pe care le aveți, hărțile țărilor care vă sunt de interes, și tot de aici puteți șterge hărțile de care nu mai aveți nevoie.

5.  Romanian Airports

Romanian Airports vă oferă informații legate de toate avioanele care decolează și aterizează de pe aeroporturile București Otopeni, Cluj-Napoca, Timișoara și Bacău. Toate zborurile sunt repartizate pe decolări și aterizari, iar în momentul în care selectați o categorie, vedeți în timp real, pentru următoarele 24 de ore, câteva informații legate de fiecare zbor în parte. Vedeți numele zborului, destinația, ora programată pentru decolare și ora reală la care a plecat sau a aterizat respectivul avion. Aplicația este gratuită și se găsește sub aceeași formă atât pe App Store-ul celor de la Apple, cât și pe Google Play.

Sursa foto: alo.md

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top