Connect with us
Un caine a fost filmat in timp ce conduce un scuter, avand ochelarii de soare pe ochi. Scena a facut amuzamentul Internetului.

Știri

Cainele care conduce un scuter cu ochelari de soare pe ochi VIDEO

Un caine a starnit amuzamentul Internetului dupa ce a fost filmat in timp ce conducea un scuter! Nu oricum, ci cu ochelarii de soare la ochi.

Un caine a starnit amuzamentul Internetului dupa ce a fost filmat in timp ce conducea un scuter! Nu oricum, ci cu ochelarii de soare la ochi.

Scena a fost filmata in orasul indonezian Manado din regiunea Sulawesi. Cainele, un golden retiever, conduce scuterul, in timp ce proprietarul sau se afla pe locul din spate, foarte relaxat.

Mai multi motociclisti si soferi s-au amuzat copios vazand aceasta scena, mai ales ca patrupedul purta si ochelari de soare ca un adevarat James Dean.

Un participant la trafic a filmat momentul si a postat videoclipul pe Internet. Desi cei mai multi oameni care au vazut filmarea s-au amuzat, au fost si voci care l-au criticat pe proprietar pentru inconstienta de care a dat dovada si au spus ca animalul a fost pus in pericol.

Vezi si:FOTO – Si-au clonat cainele Dylan pentru 67.000 de lire sterline. Iata care este rezultatul

Vezi si:Acest barbat si-a dus cainele in cele mai tari locuri. Vezi fotografiile uimitoare

Barbatul a spus presei indoneziene ca, de fapt, a fost mai sigur sa il transporte pe caine in fata decat in spate, pentru ca in acest mod il putea supravegea atent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top