Connect with us
Ce se intampla intr-o piscina asaltata de caini

Știri

Ce se intampla intr-o piscina asaltata de caini? Imagini amuzante I VIDEO

Pentru cainii lor orice, mai ales cand este vorba despre distractia patrupedelor. Aceasta ar putea fi una dintre concluziile pe care iubitorii de animale si nu doar ei, le-ar putea trage la finalul filmuletului care a devenit viral in principalele retele de socializare. Stapanii blanosilor din imagini au aflat de existenta unui loc special si au trecut imediat la actiune. Mai exact, si-au adus cainii la balaceala, intr-o piscina special creata pentru nevoile acestora.

Astfel se poate vedea cum, la fel ca oamenii, si cainii se bucura enorm de momentele in care intra in contact cu apa si cu senzatiile de racorire. Ce poate fi mai frumos pentru acestia mai ales in sezonul cald? Si daca nici oamenii care au grija de ei, nu le cunosc gusturile… Ajunsi la bazinul special, cainii au dat startul distractiei.

Nu a trecut mult timp si s-a creat o harmalaie de nedescris. Printre latraturile bucuroase nu se mai puteau intelege om cu om, om cu animal, dar nici macar animal cu animal. Tot ceea ce era important avea legatura cu distractia cateilor. Si, pentru a fi cu adevarat o distractie reusita, in piscina au aparut jucariile care le provoaca o bucurie imensa celor mai buni prieteni ai omului.

Citeste si: VIDEOCLIP AMUZANT: Relatia dintre caini si pisici, una cu totul speciala

Cainele viral A UIMIT LUMEA in 31 de secunde cu schemele lui I VIDEO

Mingii si mingiute au fost lansate la apa si au fost rapid reperate de caini. Ce fericire pentru ei! Sa culeaga mingea printre valuri si apoi sa o duca dand din coada veseli la stapanii lor. Asta da viata de caine, nu? Momente unice si amintiri de neuitat in memoria cainilor, dar si a celor care au grija de ei. Nici nu mai conteaza cati bani au cheltuit stapanii pentru aceasta mica distractie. Fericirea nu are pret.

Printre amanuntele care atrag atentia in filmulet este unul legat de un caine care pare concentrat la altceva, nicidecum la marea balaceala din jurul lui. Figura lui este atat de nostima incat merita sa aloci cateva clipe pentru a-l studia. Eroul patruped probabil astepta un obiect de la stapanul lui si era foarte chinuit de momentele de asteptare. Pana la urma s-a distrat si el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top