Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - Săgetător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Săgetător. Saturn a tranzitat semnul Capricornului din decembrie 2017, cerându-ți să săpi mai adânc în tot ceea ce înseamnă valorile proprii, stima de sine și demnitatea. Acesta este, de asemenea, segmentul vieții tale care reglementează veniturile, posesiunile, angajamentele și obligațiunile cele mai apropiate. Ai avut sub o presiune considerabilă asupra Casei a 2-a, dar, sper că ai învățat ceva despre valoarea ta și cât ai de oferit. Generozitatea, integritatea, bunătatea, valorile și abilitățile tale sunt adevărata avere. Luna nouă din taur, aduce un mesaj clar în acest sens, în timp ce Marte se deplasează prin Capricorn, iar Saturn face o primă vizită în Vărsător până pe 1 iulie.

Pe 8 aprilie, Mercur din Pești, evidențiază o situație profesională nouă și aduce la suprafață conversații și informații importante. Revizuie situațiile care au început să te provoace la începutul lunii trecute. Rămâi detașat și poți renegocia acorduri online și poți face alegeri care să funcționeze pentru tot ceea ce te interesează.

Jupiter se alătură lui Pluto, aducând încurajări în ce privește dezvoltarea și oportunitatea unor resurse financiare uriașe. Deși prezintă un risc, ele vine o nebănuită recompensă – fii înțelept, rămâi aliniat valorilor tale mai degrabă decât atașat de câștig și amintește-ți lecțiile despre Saturn în Capricorn. 

Saturn a intrat în Vărsător ude va sta până la 1 iulie, și va scoate în evientță mintea, comunicarea, percepțiile, călătoriile pe distanțe scurte și frații, printre altele. Ca un Săgetător veritabil, adesea tu ești cel care scoate la iveală ceea ce alții doar îndrăznesc să gândească. Dar acum este nevoie de o comunicare clară, măsurată și atentă. Nu te îndoi de tine. Cuvintele au funcție energetică – folosește-le cu atenție.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Săgetător Relațional

Ai câteva idei destul de originale atunci când Mercur părăsește semnul Vărsătorului și te atrag conversațiile pe Internet, cu alte persoane care nu gândesc tradițional. Niciun subiect nu este limitat în discuțiile voastre, inclusiv politică, religie și evenimente curente.

Saturn care aduce succesul rin muncă susținută, este pentru mai bine de 4 luni, în semnul altruist al Vărsătorului, astfel încât cele mai bune intenții ale tale se combină cu ambiția orbă. Unde vei întâlni pe cineva care are aceleași obiective ca tine? Ce zici de o perioadă în care să lucrezi în scopuri caritabile sau să faci publicitate unui politician în care crezi? Găsești plăcere acum în a-i ajuta pe ceilalți.

Ești pregătit pentru ceva interesant la Luna nouă din Taur de pe 23 aprilie, și cu cât este mai diferit de orice ai făcut vreodată, cu atât îți va fi mai bine. Dorești o experiență romantică cu o doză bună de adrenalină în sânge și vei călători virtual la distanțe mari mari ca să o obți.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Săgetător Profesional

În această lună, accentul este pe a găsi mai multă flexibilitate în rutina ta. Faptul că stai acasa sau ești în șomaj tehnic te nemulțumește. Este posibil să iei însă în calcul opțiunea de a lucra la domiciliu sau să găsești o afacere pe care să o conduci de la calculator. Este posibil să fi avut asta în minte de ceva timp, dar, Mercur din Pești și cu luna plină din Balanță, te pot ajuta să mergi mai departe în acest sens, într-o manieră constructivă. A începe este interesant este foarte tentant și ai multe de făcut. 

Deci, declinarea acestei luni dmai aparte aduce noi fluxuri de energie și conexiuni. Scanează hârtii de care ai nevoie, distruge documentele de care nu mai ai nevoie și scapă de electronicele vechi pe care nu le mai folosești. Eventual, donează-le! 

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Săgetător Financiar

Vrei un mediu de muncă stimulant care să te satisfacă în fiecare domeniu; satisfacția fizică și tehnică sunt părți importante pentru tine când muncești. Deocamdată toate planurile tale financiare vor trebui să ia o pauză cel puțn 2 săptămâni. Faci planuri pentru a atinge acel statut pe care îl dorești și pentru a fi cu adevărat fericit cu munca pe care o faci. Dispozitivele pentru economisirea forței de muncă vă pot spori eficiența acasă sau la birou, mai ales pe prioada de restricție. Pentru a-ți facilita munca, ia în considerare Facebook-ul ca să găsești oameni calificați în care poate, nu ați crezut niciodată. În același timp, o dorință puternică de fi în legătură cu rădăcinile și originile tale ar putea să te copleșească. 

Saturn este în Vărsător, iar restricțiile care blochează succesul financiar pot acutiza. Poți începe încet, și vei redobândi tot ce ai pierdut. 

Pe 23 aprilie, lună nouă din Taur te umple de idei și planuri creative. Acesta este un moment bun pentru a lua în considerare o oportunitate de afaceri cu copii sau prieteni adulți.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Săgetător Sănătate

Împreună cu partenerul, beneficiezi cu siguranță de încurajarea reciprocă pentru a rămâne în formă și bine acasă. Dacă amândoi sunteți hotărâți să atinge vârful bunăstării interioare, acest lucru vă va ajuta enorm. E mult mai bine decât să încerci să faci singur.

Horoscop Minerva luna aprilie :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top