Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 iulie 2016

Știri

Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 iulie 2016

Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 iulie 2016: Cele mai importante previziuni ale numerologului. Ce se intampla cu fiecare zodie.

BERBEC

Vei fi foarte activ si nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ce se intampla in jurul tau. Saptamana care vine iti aduce o serie de surprize in plan amoros.

TAUR

Trebuie sa te mai temperezi putin, sa te mai relaxezi. Vin perioade fantastic de bune. Cele mai bune semne vin de la locul de munca, asa ca pregateste-te pentru tot ce e mai frumos.

GEMENI

Pune problemele deoparte. Pregateste-te pentru o saptamana fantastica si lasa orice grija deoparte. E timpul sa te ocupi mai mult de tine acum.

Horoscop iulie Mariana Cojocaru, pericole si avertizari

TOP 3 zodii care vor avea o luna iulie plina de belsug


RAC

Vei castiga pe toate planurile. Ai tras lozul castigator atat la capitolul financiar cat mai ales la cel amoros. Nu iti pierde speranta de mai bine nicio clipa.

LEU

Apar fertilitatea si belsugul. Toate visele tale se vor implini. Trebuie sa fii foarte atent la ce misuna in jurul tau pentru ca pot aparea cativa carcotasi.

FECIOARA

Esti nerabdatoare sa primesti toate lucrurile bune. Surprizele placute pot aparea, asa ca nu forta deloc mana norocului.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top