Connect with us
Horoscop Minerva 21-27 august 2016

Știri

Horoscop Minerva 21-27 august 2016

Horoscop Minerva 21-27 august 2016 Berbec – In mod special, as atrage atentia asupra zilelor de 25 – 26 august, adica joi si vineri. Sunt vizate schimbari in relatiile de familie dar si de munca. Iar este un sfarsit de saptamana in care se pot rupe relatii de afaceri si de familie, din cauza impulsivitatii lor.

Inca se pot manifesta boli pe care le-au crezut vindecate, in special durerile de cap sau loviturile ori interventiile chirurgicale la nivelul capului. In acelasi timp, vor trebui sa fie atenti cei care conduc si sunt la drumuri lungi. Toate vacantele sunt frumoase, nu inteleg de ce vor sa strice lucrurile taman la final?

Ar sta ei excelent si la capitolul comunicare daca nu ar fi repeziti, deci sa fie atenti la ceea ce li se cere dar si la ceea ce spun. Multe cupluri aleg acum ce vor avea de facut mai departe cu casa, apartamentul sau locul unde doresc sa stea. Numai bune pentru facut planuri sunt zilele de 24 si 25 august. Varstnicii vor tine mai pe langa casa sau, daca au o casa de vacanta ori parinti la tara, por prefera vacantele pe ulita copilariei.

Horoscop Minerva 21-27 august 2016 Taur – Chiar daca pe unii ii mai chinuie Crucea mutabila, majoritatea respira usurati. Vestile sunt bune, incurajatoarea si datatoare de sperante. Lucrurile in ce priveste comunicarea, mai ales cu cei dragi, vor reintra si ele pe fagasul lor. Chiar daca, asa cum spuneam, comunicarea nu este stralucita, este totusi altceva fata de ce a fost. Ce ma bucura este ca stau bine si la capitolul financiar, fapt care le aduce si veselia.

22 august le aduce femeilor ceva mai multa incredere in sine, vor simti nevoia sa se destainuie si asta este imbucurator. Pe de alta parte, la munca, sa fie atente ca starnesc dusmanii ceea ce s-ar putea lasa cu o schimbare neasteptata, neplacuta pentru ele. Cei care au de semnat contracte, sa o faca.

Dreptungiul mistic din 26 – 27 august aduce o noua atitudine fata nu doar de credinta ci si fata de familie si le amplifica creativitatea.

Horoscop Minerva 21-27 august 2016 Gemeni – Creativitatea debordanta de care vorbeam in ultimele saptamani continua sa le adua beneficii nu doar sub forma financiara, ci si aprecieri de la persoane la care nici nu se gandeau si recunoastere, caci ei de asta au mai mare nevoie, ceea ce le da acel grad de stabilitate dupa care alearga ei de multa vreme. Este vorba despre o fluidizare a ideilor, o concretetie a elementului creativ.

Afectiv nu as putea spune ca lucrurile merg ca pe roate pentru simplul motiv ca ei sunt foarte detasati sentimental si de aici riscul ca relatia sa ia o turnura neplacuta, cu o finalitate neasteptata. Din acest punct de vedere, cel mai bine le merge nativilor care sunt singuri. Zile bune – 24, 25 si 26 august.

In sanul familiei, disputele parinti copii cunosc cote alarmante pentru tineri, mai ales daca unul din parinti sau bunici, ma refer la parintele si bunicul de sex opus, au probleme de sanatate grele si care urmeaza sa se rezolve chirurgical.

Citeste mai mult din Horoscopul Minervei pe Huff

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top