Connect with us
Horoscop saptamanal Minerva perioada 28 august-3 septembrie.

Știri

Horoscop Minerva 28 august-3 septembrie 2016

Horoscop Minerva 28 august-3 septembrie Berbec– Un Careu in T intre conjunctia Marte Saturn si conjunctiile Soare – Nodul Nord si Nodul Sud – Chiron apoi patratul dintre Uranus si Pluto ii naucesc saptamana aceasta. Pe deoparte, este vizata axa de boala dar si a dusmaniilor, a accidentelor grele cu repercusiuni greu de apreciat si ma refer acum la accidentele legate de apa, fateta care reflecta relatiile cu sine ale nativilor Berbec.

Pe de alta parte, natura simptomelor care revin pe nepusa masa, atentie, aici intervine si quadrupla Jupiter – Mercur – Venus – Partea Norocului din Casa a 6-a a bolilor acute si care aduce in atentie unele probleme de sanatate de care au crezut ca au scapat.

Plus eclipsa care va fi pe 1 septembrie si care isi face deja simtite influxurile cu o adevarata cohorta afectiva si emotionala, stari sufletesti ciudate, agitatie, o explozie de agresivitate, stari care nu ii prea caracterizeaza pe Berbeci si acest lucru ii poate face irascibili, nervosi si asta pentru ca nu inteleg ce li se intampla.

Horoscop Minerva 28 august-3 septembrie Taur– Careul in T de care vorbeam la vecinii lor Berbeci, se muta pentru acesti nativi pe axa financiara – unii doresc sa se apuce de altceva sau vor sa finalizeze niste studii incepute in urma cu ceva ani si sa constate ca trebuie sa o ia de la inceput pentru ca decorul s-a schimbat, lucrurile au evoluat.

Vor avea nevoie de rabdare si asta au din plin, dar si de vointa de a incepe si a finaliza; eclipsa de soare si intrarea lui Mercur ii va surpinde pe axa sociala, implica atat familia cat si iubirea, mediul social in care evolueaza, cu accent pe prieteni.

Posibil ca Mercur retrograd sa ii lamureasca vis-a-vis de oamenii in care aveau incredere, sa vada ca au fost inselati si sa nu mai accepte asta, sa doreasca sa puna punct unei casatorii care nu a mers niciodata, sa faca curat in interiorul lor ca odata cu revenirea in mers normal a acestui astru sa renasca efectiv din propria cenusa.

Pe de alta parte, isi vor epura cercul de prieteni, va realiza ca de fapt doar el a fost cel care a dat ori de cate ori i se solicita ajutorul si concluzioneaza ca de asemenea prieteni mai bine lipsa, undeva pe 29 – 30 august si 2 septembrie.

Horoscop Minerva 28 august-3 septembrie Gemeni – Lucrurile se combina ceva mai armonios pentru ca intervine si un dreptunghi mistic ca si cum acestor nativi le-ar veni mintea la cap, sa folosesc un eufemism, si sa realizeze ca erau pe punctul sa faca o mare prostie renuntand la o casatorie sau la o relatie in urma careia se puteau alege si cu ceva bani.

Totusi, in perioada 29 – 31 august, in cuplurile mature adie a controverse, a discutii in contradictorii si cum Gemenilor nu le place sa se certe, vor abandona cursa si vor trage usa dupa ei. Eu le-as sugera sa se mai gandeasca, sa iasa, sa se calmeze si sa se intoarca.

Citeste mai mult din Horoscop Minervei pe teotrandafir.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top