Connect with us
Ce aduce saptamana 29 august-4 septembrie 2016 pentru fiecare zodie.

Știri

Horoscop saptamanal 29 august-4 septembrie 2016: Ce efecte are Luna Noua pentru fiecare zodie

Horoscop saptamanal 29 august-4 septembrie 2016. Previziuni astrologice pentru aceasta saptamana. Iata ce zodii vor fi avantajate zilele urmatoare!

Horoscop saptamanal 29 august-4 septembrie 2016

Berbec

Luna Noua de joi se desavarseste in casa sanatatii tale asadar fii atent la odihna si la alimentatie. Acest eveniment astral vine cu schimbari si te vei convinge de asta in urmatoarele doua saptamani Zile benefice: 31 si 1.

Taur

In aceasta saptamana se instaleaza armonia intre colegii de la munca, ceea ce asteptai de foarte mult timp.Vei scapa de presiune si certuri si va fi un motiv in plus sa mergi cu drag la serviciu Zile benefice: 3 si 4.

Gemeni

Luna Noua de joi vine cu schimbari in relatiile amoroase si de familie. Este timpul pentru o schimbare in atitudinea ta si incearca pe viitor sa fii atent la tonul pe care il folosesti in discutii. Zile benefice: 30 si 2.

Citeste si: Horoscop Minerva 28 august-3 septembrie 2016

Rac

Saptamana aceasta trebuie sa comunici foarte bine. Fie ca e vb de un simplu mail sau o convorbire telefonica cu un client, incearca sa detaliezi foarte bine punctele de care nu esti sigur, pentru a nu face ceva gresit. Zile benefice: 30 si 31.

Leu

Saptamana aceasta vei avea idei geniale pentru a-ti rotunji veniturile. Faptul ca esti perfectionist te va ajuta extrem de mult, asa ca profit cat poti de aceasta situatie. Zile benefice: 1 si 4.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top