Connect with us
Horoscop Voropchievici, saptamana 15-21 august 2016. Previziunile numerologului Mihai Voropchievici pentru perioada urmatoare.

Știri

Horoscop Voropchievici, 15-21 august 2016. O zodie renaste!

Horoscop Voropchievici, saptamana 15-21 august 2016. Previziunile numerologului Mihai Voropchievici pentru perioada urmatoare.

Berbec

Berbecii sunt sfatuiti sa lase problemele deoparte si sa se pregateasca pentru o perioada mult mai buna. Vesti frumoase pentru ei!

Taur

Au fost pe cai mari, acum au nevoie sa primeasca forta, tarie si putere, pentru a depasi o saptamana cu greutati si tenisuni la locul de munca. Astrele sunt cu ei.

Gemeni

Volatili, explozivi, si-au pregatit teren, iar acum asteapta telefoane. E o saptamana de comunicare. Runa ii sfatuieste sa fie pe faza, sa nu piarda mesajele.

Citeste si: Horoscop Urania: 13 – 19 august 2016

Citeste si: TOP 3 Zodii care fac scandal

Rac

Sunt pusi in situatia sa definitiveze niste pozitii, pentru ca au avut o perioada de respiro, s-au distrat, iar acum trebuie sa revina cu picioarele pe pamant.

Leu

Au fost buni, iar acum sunt atentionati ca pentru saptamana viitorae sa schimbe tactica. Sa devina mai duri, mai autoritari, unde au fost prea blanzi.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top