Connect with us
Mihai Voropchievici

Știri

Horoscop Voropchievici. Ce zodie are o saptamana de meditatie

Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 25-31 iulie 2016. Previziunile numerologului pentru perioada urmatoare.

Pentru o zodie urmeaza o saptamana de meditatie, in timp ce nativii unui semn zodiacal se afla pe o pojghita de gheata subtire si ar trebui sa fie atenti!

HOROSCOP VOROPCHIEVICI

Berbec

Sunt pusi in situatia sa faca multe drumuri, multe calatorii, deci sa isi pregateasca bagajele!

Taur

Taurii vor primi vesti bune. La fel de bine, ei vor putea primi un cadou-supriza sau o suma de bani importanta. Nu tocati banii!

Gemeni

Gemenii au o saptamana in care trebuie sa mediteze foarte bine, sa mai treaca pe la biserica si sa mai aprinda o lumanare. E o saptamana in care anumite mistere ar putea iesi la iveala. Curatati-va sufletul in fata partenerului!

Citeste si:Ceasul rau si ceasul bun. Care sunt orele si zilele benefice

Citeste si: Horoscop saptamanal 25-31 iulie. Apar castiguri pentru Lei

Rac

Sunt pregatiti sa primeasca un impuls, un tonus admirabil din toate punctele de vedere. Au posibilitati sa creasca si fizic si psihic.

Leu

Leul va sustine o saptamana mai tensionata si niste mici batalii. Discutii constructive si mai putin constructive, dar sa nu se ingrijoreze degeaba pentru ca tot ei vor iesi castigatori.

Fecioara

Primesc impulsuri fantastic de bune. N-au lasat necazurile si au mai avut probleme de sanatate. Lasati necazurile si bucurati-va de ceva benefic!

Balanta

Vin provocari la Balante. Cei necasatoriti vor avea o dragoste noua si pasionala. E o saptamana cu multe declaratii. Pentru cei cu o casnicie, e cazul sa reinnoiasca juramintele, sa arate dragostea.

Scorpion

Secretosi cum sunt ei, au o saptamana de ascunzisuri. Primesc mesaje multe. Sa le opreasca doar pe cele care sunt benefice.

Sagetator

Dupa tumultul din saptamanile precedente, vor gasi in familie raspunsurile la problemele care ii framanta. Gasiti relatii amiabile cu cei de acasa!

Capricorn

E si el protejat, a avut niste incercari pe latura afectiva si de sanatate. Capricornii sunt protejati impotriva energiilor negative in aceasta saptamana.

Varsator

Iar au calcat stramb, acum sunt pe o pojghita de gheata subtire. Fiti extrem de prudenti, mai ales cand vine vorba de datorii!

Pesti

Sa aiba rabdare, mai multa rabdare si sa nu forteze mana norocului. Norocul tine doar cu cei ce stiu sa il astepte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top