Connect with us
Horoscop 22 august 2016

Știri

Horoscop zilnic 22 august 2016. Sagetatorii au parte de mari emotii

Horoscop 22 august 2016. Previziuni detaliate pentru 22.08.2016!

Sagetatorii au parte de mari emotii. Fie ca e vorba de o noua etapa la serviciu sau un pas maret in relatie, destinul tau poate fi schimbat daca te ridici la masura asteptarilor. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Este un moment crucial, care poate avea efecte asupra intregii tale existente, tocmai de aceea nu trebuie sa-l tratezi cu superficialitate. Nu te grabi sa extragi concluzii, sa iei decizii finale, sa pui punct definitiv, pentru ca orice afirmatie sau declaratie emisa cu iz categoric nu va mai putea fi schimbata. Un da sau un nu foarte ferm spus acum sus si tare va deveni punct de referinta pentru cel care vei fi de acum inainte, de aceea ar fi bine sa-ti expui punctul de vedere dupa o analiza suficient de atenta, de profunda si de indelungata, ca sa nu regreti mai tarziu graba cu care ai luat decizia. Nu-ti spune nimeni sa decizi pe loc, deci ia-ti timp suficient de gandire!

Taur

Ai un puternic sentiment de satisfactie, de parca munca ta a ajuns la momentul culegerii roadelor. Vin bani, asta conteaza, si deja ai planuri mari cu ei. Poti sa visezi la vremuri prospere, la abundenta, pentru ca mintea ta e ca un magnet care atrage spre ea tot ce poate fi mai bun. Daca banii sunt ceea ce ai tu mai mare nevoie acum, invoca-i cu incredere, cu intensitate si crede cu tarie ca sunt in drum catre tine. Legea atractiei functioneaza de minune in cazul tau, deci ajunge doar sa-ti doresti cu intensitate un lucru, iar el se va manifesta curand in fata ta. Cheama prosperitatea! Cheama norocul! Cheama bogatia!

Citeste si: Horoscop Urania 20 – 26 august 2016. Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Gemeni

Esti implicat intr-un proiect care va avea rezultate excelente, dar nu ai ajuns inca acolo. Parca e un proces de coacere, pregatesti terenul pentru momentul cand vei incepe sa si culegi recolta. Trage tare, implica-te, investeste-ti toate resursele bune pentru acest proiect, pentru ca, la final, te asteapta lucruri palpabile, materiale, concrete. Nu e doar o munca pentru aplauze sau felicitari, ci se va solda cu un profit vizibil, pe care vei sti sa-l folosesti in beneficiul tau. Poate e o activitate fizica, lucrezi cu mainile, modelezi concret ceva care va deveni rodul muncii tale pe care il vei putea prezenta unui client ce va fi pe deplin satisfacut de munca ta.

Rac

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un dialog amabil si placut, se poate transforma repede intr-o lupta de orgolii. Egoul tau intra in conflict cu egoul celui din fata ta si se pare ca niciunul nu se lasa mai prejos, dorind cu tot dinadinsul sa aiba ultimul cuvant. Tocmai pentru ca stii ca lucrurile pot denatura spre o disputa inutila, care sa va strice amandurora ziua. Ar fi bine sa apelezi la tot arsenalul tau de diplomatie si amabilitate, ca sa restabilesti repede atmosfera pasnica in acest dialog. Unul trebuie sa cedeze si a cobori tonul nu e deloc un semn ca ai fi mai slab, ci doar ca esti convins ca problema de fata se poate solutiona si cu duhul blandetii. Jos armele!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top