Connect with us
Horoscop 25 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 25 august 2016: Multe drumuri pentru Tauri

Horoscop 25 august 2016. Previziuni pentru 25.08.2016.

Pentru Lei nu este o zi tocmai buna. Chiar daca starea de spirit este una pozitiva, acesta este schimbata de o persoana apropiata, care trece prin clipe grele. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Artistul din tine iese la suprafata, pentru ca tot ce atingi, se transforma intr-o opera de arta. Vorbesti cu talent, scrii ca un adevarat maestru, canti minunat sau aranjezi orice obiect la locul potrivit cu mult bun gust, deci se poate vorbi de calitati care te definesc si pe care ar trebui sa le folosesti mai insistent.

Daca nu ai deja veleitati artistice sau chiar o cariera intr-un domeniu legat de arta (muzica, pictura, literatura), cauta mai serios prin bagajul tau de preocupari, ca nici nu stii ce scoti la iveala. Pune mana pe stilou si scrie ce-ti trece prin minte apoi fa public ce ai scris. S-ar putea sa ai surprize mari!

Taur

Faci tot felul de drumuri cu scopul de a strange sau depune o serie de documente importante, fara de care nu poti duce mai departe un proiect. Umbli pe la tribunal, pe la notari, pe la institutii ale statului si peste tot ti se mai cere cate ceva. Inarmeaza-te cu multa rabdare, pentru ca nu vei rezolva tot ce ai de facut dintr-o singura iesire.

Te vor mai chema si maine, mai trebuie sa aduci cine stie ce alta hartie la dosar, nu sunt intrunite toate conditiile legale sa termini totul asa cum ti-ai propus, ca atare toate relatiile pe care le ai acum cu forurile supreme sunt motiv de stres si de insistenta. Pana rezolvi tot, dureaza si faci zeci de drumuri!

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru

Gemeni

Poti fi un consilier financiar de succes pentru o persoana care nu prea se pricepe sa-si gestioneze resursele. Nu neaparat ca ai avea studii de specialitate (daca da, atunci cu atat mai bune vor fi sfaturile tale), ci pentru ca ai o experienta bogata de viata si stii sa-ti tii sub control balanta financiara.

Prin exemplu personal vei arata altora cum sa faca economii, cum sa cheltuiasca atent, cum sa-ti administreze veniturile astfel incat sa nu genereze dezechilibre. Tu ai reusit, esti pe un teren suficient de stabil pentru a te bucura de banii tai fara griji, dar acum a venit vremea sa le impartasesti si altora cum ai reusit.

Rac

Mare grija la tentatiile rele ale acestei zile pentru ca esti gata sa faci o mare greseala, impins de cineva care, sub aparenta unui prieten, cauta sa te induca in eroare. Sunt doar rele intentii si, daca le asculti, ai putea ajunge in fata unui esec imposibil de reparat.

Este o zi in care riscul isi baga coada in treburile tale si, daca nu esti prudent sau atent la semnalele negative care vin din toate partile, ai putea strica totul, fara a mai recupera ceva dupa aceea. Poate e chiar ispita de a face tu singur un rau, de a comite o infractiune, cu speranta ca nu se va observa, dar de aici nu poate iesi nimic bun, decat o complicatie si mai mare. Nu face nimic ilegal, riscant sau malitios!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top