Connect with us

Știri

Horoscop zilnic 27 iunie 2016. Zi frumoasa pentru Balanta

Horoscop 27 iunie 2016. Previziuni detaliate 27.06.2016

Berbec

Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, cand chiar tu ai putea comite o infractiune cu speranta ca nu va lasa urme. Ba da, va lasa, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, ca atare nu te lasa pacalit de perspective amagitoare. Cineva are interesul de a te atrage intr-o cursa promitand marea cu sarea, iar tu esti gata sa-l crezi. Dar se poate ca si tu sa incerci sa pacalesti pe cineva cu vorbe mestesugite pentru a-l atrage intr-o afacere, dar din care, la urma urmei, doar tu ai putea avea de castigat dar nu pe cele mai corecte cai. Daca cinstea e mai presus de castig, te va mustra constiinta.

Taur

Te incearca mania persecutiei, ai impresia ca toata lumea s-a aliat impotriva ta si nimic nu-ti iese. Ceva lipseste, e un gol in sufletul tau care, momentan, nu poate fi inlocuit cu nimic. Ti-e dor de ceva ce iti inspira candva incredere si siguranta, dar l-ai pierdut sau ti s-a luat pe nedrept si e normal sa suferi. Nu are rost sa regreti si nici sa vezi in jur doar motivele de nefericire, pentru ca ai putea rata lucruri noi care pot compensa aceasta pierdere, dar daca-l iei pe nu in brate la nesfarsit, e greu de crezut ca poti observa si ceva bun in preajma.

Gemeni

Fii cu mare bagare de seama la bugetul propriu, pentru ca azi trece un mare pericol prin calea ta. Numai prudenta ta caracteristica te poate tine departe de eventualele urmari nedorite, ca atare rezista oricarei ispite care-ti face cu ochiul. Chiar daca te atrage vreo afacere ce promite multe, chiar daca vrei sa cumperi un obiect de care crezi ca ai mare nevoie, daca te lasi convins de tentatie risti sa ramai fara o suma de bani ce se va dovedi a fi foarte necesara in alta directie. Nu intra in banii pusi deoparte cu alt scop si incearca sa tii banii la saltea, pentru ca risti sa pierzi enorm, trecand de la plus la minus intr-o clipa.

Citeste si: Horoscop iulie 2016. Probleme de cuplu pentru Tauri

Rac

Esti tras in prea multe parti si, cand incerci sa multumesti atatea planuri simultan, risti sa scapi din vedere detalii importante si sa generezi gafe. Chiar daca vei incerca sa scapi de efectele propriilor neglijente cu un dram de umor, totusi va veni un moment cand vei fi coplesit de atatea chestiuni pe cap si vei incepe sa uiti, sa gresesti, sa sari peste aspecte importante. Ar fi mai bine sa alegi, din toate cate ai pe lista de urgente, un singur plan asupra caruia sa te concentrezi, dar probabil sefii si colaboratorii iti arunca prea multe pe umeri si nu-i poti refuza, ceea ce te obliga sa iei mai mult decat poti duce.

Leu

Esti in fata unui sens nou, interesant, dinamic, stimulativ, si abia astepti sa-i dai startul a sa ajungi mai repede la scopul suprem. Lucrurile pot evolua repede si bine, datorita acestui tonus pozitiv care te cuprinde. Atata timp cat crezi cu tarie in sansele tale de a atinge succesul, nimic nu te poate opri, ci vei descoperi de fiecare data resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. Spera, cere, tinteste sus, ridica stacheta la cote inalte, pentru ca poti ajunge acolo! Ambitia ta creste din ce in ce mai mult cu fiecare succes pe care il culegi pe parcurs si, pentru ca vezi ca se poate, indraznesti si mai mult!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top