Connect with us
Horoscop 30 mai 2016. Previziuni astrologice detaliate pentru prima zi a saptamanii. Ce au rezervat astrele in ziua de luni.

Știri

Horoscop zilnic 30 mai 2016. Zi agitata pentru Berbeci

Horoscop 30 mai 2016. Previziuni pentru 30.05.2016!

Luni, Racii se simt preocupati de un eveniment foarte important, in timp ce Leii nu ar trebui sa puna la suflet vorbele pe care le aud astazi.

Berbec

Este o zi cam agitata in mediul tau familial, de parca s-ar perinda foarte multa lume cu diverse probleme de rezolvat. Te implici trup si suflet in tot ce fac cei dragi, de parca ar fi chiar problemele tale, dorind sa le preiei cumva pe umerii tai, dar incercarea ta de a fi de ajutor nu inseamna decat aglomerarea propriului tau program de astazi. Ceilalti se simt usurati ca ai intervenit tu, pe cand tu nu-ti mai vezi capul de treburi din aceasta cauza, dublandu-ti lista de sarcini pentru o zi in care si tu ai fi avut dreptul la relaxare.

Taur

Ai doua directii la dispozitie, dar niciuna nu-ti inspira mai multa incredere pentru a te decide rapid. Stai in cumpana, analizezi situatie pe toate fetele, inainte de a spune la ce varianta te-ai oprit. E posibil ca, la starea de indecizie de acum, sa alegi o cale iar peste cateva zile deja sa regreti, gandindu-te ce-ar fi fost daca porneai in cealalta directie? Daca ai putea amana marile hotarari pe altadata, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reusi sa vezi lucrurile echidistant si lucid, avand mereu dubii si semne de intrebare fara raspuns.

Citeste si:Horoscop dragoste iunie 2016. Zodiile cu noroc in iubire

Gemeni

Nu te grabi sa pornesti intr-o directie noua fara o analiza obiectiva a resurselor de care dispui. Este momentul cel mai bun sa stai si sa chibzuiesti profund asupra sensului de mers, pentru ca rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul in care iei startul. Daca ai la purtator elan, energie pozitiva, entuziasm si incredere in scopul pe care vrei sa-l atingi, ritmul de evolutie va fi unul bun, de aceea trebuie sa incepi doar in momentul in care simti ca toate sunt la cote maxime.

Rac

Esti preocupat de un eveniment important pentru reputatia sau cariera ta, de aceea nu poti sta nici azi fara sa mai studiezi un pic, fara sa mai aduni ceva informatie pentru ceea ce se apropie. Studiul este foarte important pentru tine si merge de minune, dand dovada de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal daca ti-ai dedica ziua unor activitati intelectuale de care depinde viitoarea ta reusita, pentru ca mintea iti merge brici si orice produs al gandirii, al memoriei, al studiului sunt demne de lauda! Citeste, invata, vorbeste!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top