Connect with us
Horoscop 31 iulie 2016 - Taurii, cam indrazneti

Știri

Horoscop zilnic 31 iulie 2016 – Taurii, cam indrazneti

Horoscop 31 iulie 2016. Previziuni detaliate 31.07.2016!

Taurii sunt ceva mai indrazneti astazi si cei din jur nu vad cu ochi tocmai buni comportamentul acestui semn zodiacal.

Berbec

Azi sufletul tau cere cu mai multa putere sa ii indeplinesti o dorinta. Nu i te poti opune, e atat de intensa, incat va deveni un fel de obsesie si pana nu te ocupi de ea, nu te poti relaxa. Orice isi doreste inima ta, devine litera de lege pentru tine si lasi deoparte orice alta activitate pentru a te ocupa doar de ea. Ca vrea o zi de pauza si de relaxare sau vrea sa te ocupi de ceva ce iti face mare placere, vei avea numai de castigat din punct de vedere emotional si psihic, pentru ca este ceva ce te inalta, te linisteste, te bucura si te face sa te simti in deplina armonie, trup si suflet. Ofera-ti acest dar, il meriti!

Taur

Multi au rezerve asupra sensului cam indraznet spre care esti gata sa te avanti, dar nu trebuie sa te compari cu ceilalti. Multi sunt fricosi, lasi, nesiguri pe ei si te vad si pe tine in aceeasi ipostaza, or tu esti un aventurier pregatit de orice provocare! Nu te gandesti la riscuri, ci esti gata sa dai startul acelui sens nou, convins ca te indrepti spre visul tau cel mare. Curaj e bine sa ai, asa e, dar nu transforma curtajul intr-o forma de revolta, pentru a le demonstra altora cu orice pret de ce esti tu in stare. Porneste pe drumul cel nou, dar cateva masuri de precautie nu strica: nu exagera cu indrazneala aruncandu-te chiar in gol!

Citeste si: Top 3 Cele mai depresive zodii

Citeste si: TOP 3 – Zodiile de barbati care fac mai mult decat vorbesc

Gemeni

Totul se invata, inclusiv comunicarea si relationarea cu cei din jur. Azi primesti o lectie buna despre amabilitate, despre politete, despre cum sa te comporti ireprosabil. Intalnesti o persoana educata, care se poarta minunat in relatie cu oricine si astfel poti afla si tu cum e mai bine sa tratezi oamenii din jurul tau. Esti pe drumul cel bun catre perfectiunea spre care tinzi, deci nu te opri din invatat, chiar daca ai uneori impresia ca unii iti predau aceste lectii cu un soi de superioritate. Ei sunt modele demne de urmat, deci comporta-te ca ei si intr-o zi vei fi si tu un exemplu in ochii altora! Nimeni nu s-a nascut invatat.

Rac

Iubirea te mai face uneori sa te si indoiesti, dar probabil suspiciunea ta e legata de capacitatea ta de a te face inteles, de a-ti exprima corect sentimentele. S-a infiltrat un pitic mic de teama in inima ta – oare ma iubeste, oare pot pierde aceasta iubire? – si preferi sa taci decat sa spui ceva care sa strice. Lasa frica la o parte si, daca ai ceva pe suflet, spune cu incredere! Celalalt e acolo ca sa te completeze si sa te ajute sa scapi de aceste temeri inutile, iar dragostea pe care o are el de oferit poate fi sursa perfecta pentru tine, pentru a te cufunda si mai serios in relatia voastra. Da, ai nevoie si de sustinere si de dovezi concrete in iubire, dar de data aceasta nu ai motive sa le ceri. Iubeste cu curaj!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top