Connect with us
Horoscop zilnic 31 mai 2016. Scorpionul poarta discutii pozitive cu partenerul

Știri

Horoscop zilnic 31 mai 2016. Scorpionul poarta discutii pozitive cu partenerul

Horoscop 31 mai 2016. Previziuni pentru 31.05.2016!

Este o zi importanta pentru Scorpionii care sunt implicati intr-o relatie sentimentala.

Berbec

De dragul familiei esti capabil de orice, fiind convins ca si ei ar face la fel pentru tine. Dar vai, ai putea avea o surpriza foarte neplacuta cand vei vedea realitatea. Candva ai facut ceva important pentru cineva drag iar acum, cand ar fi momentul potrivit sa-ti intoarca serviciile, descoperi ca ori nu e de gasit, ori cauta scuze ca sa scape de responsabilitate, ba chiar incearca tot el sa profite de tine, pentru ca cerseste mila si ajutor. Nu pici tu din nou in aceasta plasa, dar te poti trezi la realitate ca sa cunosti astfel cum e omul atunci cand ai avea nevoie de el.

Taur

Nu te astepta ca marile tale planuri de acum sa se concretizeze peste noapte deoarece ti se va cere o imensa rabdare. Important e ca ele sunt posibile, deci nu conteaza cat de mult va dura de vreme ce vei ajunge intr-un final la rezultatele promise. Primesti de undeva chiar o garantie ca, odata si-odata, toate se vor aseza conform planurilor tale de acum, ca atare aduna-ti toate fortele cu speranta ca nu mai e mult pana la victorie. E doar o chestiune de timp!

Citeste si:Horoscop dragoste iunie 2016. Zodiile cu noroc in iubire

Gemeni

Dai piept cu o situatie neprevazuta care-ti taie tot elanul. Cand vezi ca nu a iesit conform planurilor, ai tendinta de a le privi pe toate in negru si sa scoti in evidenta doar lipsurile si dezavantajele. Nu toate ies ca la carte, mai exista si momente critice pe parcurs, dar din toate ai ceva de invatat. Desi nu ai primit ceea ce ai sperat, cu siguranta ti se ofera altceva in schimb care sa te multumeasca, deci nu te crampona de un singur tel, pentru ca daca nu il implinesti, deceptia pune stapanire pe tine.

Rac

Ai muncit mult la un proiect de durata care se apropie acum de sfarsit. Ca la orice final de drum, este vremea unei recapitulari generale din care sa iti dai seama daca ai rezolvat tot ce ai intentionat la inceput si daca ti-ai atins cu brio telurile propuse. Ultimele retusuri se fac acum, pe loc, si dupa ce vei pune si punctul final, vei fi mandru de roadele culese. Poate roadele se numara in bani sau doar in satisfactia muncii implinite, dar nu te grabi sa incepi deja alta activitate. Ia o pauza!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top