Connect with us
Horoscop 5 mai 2016. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Știri

Horoscop zilnic 5 mai 2016. Balantele s-ar putea indragosti

Capricornii sunt foarte obositi si ar avea nevoie de o pauza, in timp ce Gemenii au foarte multe drumuri de facut si multe invitatii de onorat.

Previziuni detaliate 5.05.2016.

Berbec

E o bucurie sa intri in contact azi cu multa lume, pentru ca si tu esti mult mai vorbaret si dornic de comunicare, si dai si peste persoane la fel de volubile si deschise la dialog. Fiecare are ceva de castigat de pe urma discutiilor care se leaga extrem de usor pe oriunde treci, ca atare spune ce ai de spus dar asculta si parerile altora. Va completati perfect unii pe altii, si, daca puneti cu totii cap la cap ideile vehiculate in aceste conversatii animate si interesante, s-ar putea naste un plan de care sa beneficieze si unii si altii cu succes. Nu face nimic singur, ci intinde o mana spre cooperare.

Taur

Timpul are o conotatie cu totul speciala acum pentru tine, deoarece simti, mai mult ca oricand, lentoarea cu care trec orele pe langa tine. Totul e cumplit de lung, minutele par ore si, cand te simti blocat intr-un punct mort, e si normal sa incepi sa vezi in jur numai semne rele. Linisteste-te, redu ritmul de inaintare spre ceea ce ti-ai propus, ba chiar ia-ti si o pauza de cateva zile, pentru ca acum nimic nu mai merge conform planurilor. Ai ceva de invatat din acest ritm extrem de lent de evolutie, semn ca lucrurile solide se cladesc mai greu. Noroc ca tu ai suficienta rabdare si tenacitate pentru a continua.

Citeste si: Horoscop Dragoste Mai 2016

Gemeni

Ai mai multe drumuri de facut sau mai multe invitatii de onorat, dar dintre ele totusi nu poti accepta decat o singura varianta, cea pe care o consideri cea mai importanta pentru sufletul tau. Ai fi fericit daca ai atinge mai multe destinatii in acelasi timp, dar azi vei reusi sa tragi o linie destul de ferma si, dintre atatea cai de mers, sa te concentrezi asupra uneia singure, care iti va face placere. Vei alege si pentru familie, deopotriva, pentru ca ei te vor urma intru totul in alegerea facuta, ca atare spune tuturor ce ai decis!

Horoscop 5 mai 2016

Rac

Esti aproape de un prieten care trece prin momente dificile, mai ales in privinta banilor, dar noroc ca esti alaturi de el pentru a-l ajuta sa treaca peste acest impas. Esti omul care stie ce inseamna sa evaluezi totul prin prisma banilor, de aceea te pui in pielea celuilalt si iti dai seama prin ce trece cand rezervele sale financiare sunt atat de fragile. Il ajuti cum poti: cu un sprijin moral sau cu unul material, depinde care iti este tie la indemana, pentru ca vrei cu adevarat sa nu sufere.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top