Connect with us
Compatibilități în funcție de ziua nașterii - Duminica

Horoscop

Compatibilități în funcție de ziua nașterii – Duminica

Mihai Voropchievici a vorbit despre compatibilitățile dintre persoane în funcție de ziua din săptămână în care s-au născut. Vezi mai jos cu cine se potrivesc cei care s-au născut duminica.

„Prima zi din săptămâna ezoterică este duminica: Soare plus Soare, foc plus foc. Cei născuți în această zi sunt flatați și le place să primească laude mereu. Pericolul este că fiecare caută strălucirea celuilalt și poate avea probleme serioase.

Duminică-Luni

Foc plus Apă: Este cuplul ideal. Totul conclucrează pentru reușite. Complementaritatea e mare, însă și diferențele sunt la fel de mari. Aici nu trebuie să intervină orgoliul. Dacă Luni este semn de apă, atunci apa stinge focul.

Duminică-Marți

Duminica iubește fidelitatea, însă cel născut marțea este ceva mai infidel. În momentul în care Duminica se impune în fața lui Marți, Marți devine alunecos și poate deveni răzbunător. Dacă cineva e născut duminica în Leu, se va înțelege greu cu un Scorpion născut marțea. Scorpionul va ucide Leul.

Ce karmă ai, în funcţie de zodie – Mihai Voropchievici

Cum sunt zodiile la pat, in functie de varsta

Duminică-Miercuri

Cel născut miercurea e o bună companie pentru cel născut duminica. Însă, atenție, mercurienii pot întinde capcane celor născuți duminica. Duminica din Leu sau Fecioară nu se combină cu Miercuri din Gemeni. Mercurienii Gemeni sunt mult prea vocaliști pentru ceea ce caută o Fecioară sau un Leu.

Duminică-Joi

Fiecare va dori puterea. Amândoi sunt puși pe harță. Aceste cupluri nu trebuie provocate sub nicio formă. Amândoi vor să câștige și au șanse să strălucească împreună, căci Duminica e Soarele și Joi e Jupiter. Acest cuplu nu va trece neobservat, mai ales dacă partenerii aparțin unui semn de foc.

Duminică-Vineri

Venus e numită sora Soarelui. Este foarte aproape de Soare pe bolta cerească. Venus este un semn de aer care va stimula focul. Preferat ca bărbatul să fie născut duminica, iar femeia vineri, căci altfel va fi sub papuc într-o căsnicie.

Duminică-Sâmbătă

Saturn, taciturnul schimbător, impenetrabil, se înțelege cu o persoană născută duminica. Sâmbăta se lasă eclipsată în fața puternicei străluciri a Soarelui. Dacă știe cum să admire Duminica, Sâmbăta va ști cum să își redobândească strălucirea”, a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top