Connect with us
Horoscop de weekend 15-16 octombrie 2016. Probleme financiare pentru Raci și Capricorni

Horoscop

Horoscop de weekend 15-16 octombrie 2016. Probleme financiare pentru Raci și Capricorni

Horoscop de weekend 15-16 octombrie 2016. Previziuni astrologice pentru acest final de săptămână.

Sfârșitul de săptămână este așteptat de toată lumea! Unii vor fi mai norocoși și vor aveam timp pentru a se relaxa, însă alții sunt nevoiți să se ocupe de anumite activități. În plus, două zodii se confruntă cu probleme financiare.

Horoscop de weekend 15-16 octombrie 2016

Berbec

Sâmbătă: Dimineață vă veți trezi cu nervi, iar starea va fi accentuată din cauza unor discuții în contradictoriu cu un partener de afaceri sau chiar un prieten. Păstrati-vă calmul și gândiți la rece situația!

Duminică: Există posibilitatea să vă confruntați cu problemele financiare. Urmați sfatul persoanei iubite, așa încât să nu se transforme totul într-o ceartă.

Taur

Sâmbătă: Este ziua curățenie! V-ați făcut planuri să petreceți timpul acasă și să vă ocupați de locuință. S-ar putea ca micile schimbări pe care vi le doriți să presupună mici cheltuieli.

Duminică: Încercați să nu mai fiți atât de egoiști și să luați în seamă și părerea colegilor în decizii care privesc sarcinile tuturor. Spre seara vei reuși să te odihnești!

Gemeni

Sâmbătă: Multele sarcini pe care le aveți la muncă vă dau și weekendul peste cap. Însă, gândește pozitiv și vei vedea că există o rezolvare pentru toate.

Duminică: Dimineață apar câteva evenimente neprevăzute care dau totul peste cap. Încercați totuși să nu vă mai certați cu persoana iubită.

Rac

Sâmbătă: Sunteți irascibil și vă deranjează orice persoană, cu orice vorbă. Această atitudine nu face decât să provoace tensiuni.

Duminică: Ești ambițios, iar această atitudine nu este greșită, însă nu te ajută în această situație. Riști să te implici în prea multe sarcini și s-ar putea să nu reușești să le duci la bun sfârșit.

Leu

Sâmbătă: Partenerul de viață vine cu o propunere care reușește să vă scoată din această pasă proastă. Încercați să vă detașați de locul de muncă și să vă relaxați.

Duminică: Cea mai bună alegere pentru această zi ar fi să vă odihniți, pentru că va urma o săptămână destul de încărcată. Spre seară veți primi o veste care vă va bucura!

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top