Connect with us
Horoscop noiembrie 2016. Previziunile lunii pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop

Horoscop lunar noiembrie 2016. Perioadă de schimbări pentru zodii

Horoscop noiembrie 2016. Luna noiembrie 2016 vine cu o serie de schimbări pentru nativii unor zodii. Multe dintre acestea se referă la planul profesional, dar și la planul sentimental.

Unele zodii vor trece prin noi experiențe, care le vor ajuta să evolueze în plan spiritual. Vor descoperi sensuri noi în probleme vechi și vor reuși să depășească unele bariere ce păreau până acum de netrecut.

Vor fi tensiuni pentru unii nativi, care se vor simți constrânși și vor avea de furcă în a-și ține sentimentele sub control. Per total, noiembrie 2016 este o lună a trăirilor și a noilor oportunități.

Berbec

Prima parte a lunii te supune unor încercări la locul de muncă. Ai de luat unele decizii de moment și vei fi pus în situații limită de multe ori. Nu te teme, aceste lucruri vor fi în avantajul tău, pentru că vei avea mult de învățat din aceste experiențe.

De la jumătatea lunii, vei vedea că eforturile tale profesionale vor fi răsplătite cum se cuvine. Totuși, trebuie să rămâi cu capul pe umeri.

În ultima săptămână din noiembrie, apar unele momente delicate în planul familial. Se prefigureză câteva certuri cu persoana iubită, dar cel mai important este să îți păstrezi calmul și să nu iei decizii pripite.

Taur

Luna noiembrie debutează cu schimbări pentru tine. Acestea pot fi la locul de muncă, dar și în plan sentimental, unde lucrurile au început să scrârțăie de ceva vreme. Vei fi supus unor situații mai stresante, dar vei reuși să treci cu brio peste ele.

La jumătatea lunii, simți o schimbare în gândire. Începi să privești lucrurile cu alți ochi, iar unele dintre vechile prejudecăți încep să dispară.

Finalul de lună îți aduce unele noutăți în planul familiei și în cel amoros. Poate fi vorba despre o nouă relație sau despre o despărțire abruptă.

Gemeni

Noiembrie este o lună foarte interesantă pentru tine, iar schimbările nu întârzie să apară. Acesta se pot referi la schimbarea domiciliului sau la schimbarea locului de muncă. Oricum, nu trebuie să te temi de aceste noutăți.

La jumătatea lunii, vei intra în unele conflicte la locul de muncă, iar tensiunile se vor extinde și la relația cu persoanele apropiate. Este o perioadă în care trebuie să ai grijă ce spui.

La sfârșit de lună, vei descoperi că o persoană dragă ție nu este tocmai cine credeai că e cu adevărat. Lucrurile stau bine în plan financiar, iar asta îți dă siguranță.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top