Connect with us
Horoscop 14 septembrie 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Horoscop

Horoscop zilnic 14 septembrie. Capricornii intampina o mare piedica

Horoscop 14 septembrie 2016. Previziuni pentru 14.09.2016

Taurii se intalnesc cu o persoana importanta, o persoana care le poate schimba complet optica asupra vietii. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta.

Berbec

Ai o multime de plati de adus la zi. Sunt mici, la prima vedere, si ai impresia ca nu va fi nicio problema sa le tai dintr-un foc de pe lista de datorii, dar cand vor incepe sa se adune ba una, ba alta, chiar minore fiind, iti vei da seama ca ajungi la o suma prea mare pe care, cel putin acum, pe moment, nu o detii. Nu te implica in prea multe, nu cumpara o mie de lucruri, pentru ca nu vei putea achita tot ce ti-ai propus si vei genera singur un blocaj financiar. Mai amana unele facturi care nu sunt atat de urgente si pe altadata! Nu iesi la cumparaturi cu toti banii la tine, pentru ca se duc intr-o clipa pe nimicuri!

Taur

Te intalnesti cu o persoana a carui intelepciune o pretuiesti, cum ar fi un prieten mai in varsta, un parinte, un mentor, pentru ca ceea ce are sa-ti spuna are efecte mobilizatoare asupra ta. El stie ce spune, iti vorbeste dintr-o aprofundata cunoastere a unor domenii in care tu esti inca incepator. Urmeaza-i exemplu, mergi in urma sa cu incredere, pentru ca ai enorm de invatat de la acest om. Iti e cu ceva mai presus, cu un pas inainte prin studiu si deschidere spirituala, si daca incerci sa-i semeni in aceasta privinta, vei avea numai de castigat. Tot ce-ti impartaseste va sta la baza evolutiei tale.

Gemeni 

Viata de cuplu e motiv de fericire si te lasi rasfatat de gesturile de afectiune ale celor care te iubesc. Le astepti cu inima deschisa, chiar daca o faci intr-o forma usor egoista. E o placere sa vezi cat de multa lume tine la tine, dar nu cumva o relatie de succes cere reciprocitate? De data aceasta uiti sa oferi si tu la fel de mult, preferand sa te lasi cucerit de vorbe dulci si declaratii de iubire. Noroc ca partenerul stie cat de mult il iubesti si nu se va simti dezavantajat ca tu nu oferi aceeasi atentie. Azi e randul tau la fericire; o meriti!

Rac 

Nu esti bine inteles de unii care spun nu la tot ce le propui, semn ca nu le-ai explicat foarte clar ce intentii ai. Vorbeste-le pe intelesul lor, concis si la obiect, nu te abate de la subiect, pentru ca mesajul tau trebuie sa fie perceput corect daca nu vrei sa se nasca tensiuni inutile. Unii pot trata orice critica venita de la tine, chiar si una meritata, ca atac la persoana, tocmai de aceea trebuie sa ai grija ce cuvinte folosesti. Nu-ti ascunde parerile, spune-le sincer in fata, dar fa-o in asa fel incat sa nu generezi suparari din cauza unor eventuale interpretari eronate. Nu-ti convine ceva? Exprima-te liber, dar cu idei bine argumentate logic.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top