Connect with us
Horoscop zilnic 18 octombrie 2016. Scorpionul, ajutor nesperat din partea persoanei iubite

Horoscop

Horoscop zilnic 18 octombrie 2016. Scorpionul, ajutor nesperat din partea persoanei iubite

Horoscop zilnic 18 octombrie 2016. Previziuni pentru 18.10.2016!

Scorpionul trece prin momente tensionate, dar cea care este mereu alături de tine este persoana iubită. Nici nu e nevoie să-i spui că este ceva în neregulă cu tine, pentru că ea este mereu aproape de tine. Previziuni pentru fiecare zodie în parte!

Berbec – Horoscop 18 octombrie

Cei indrazneti si entuziasti te imping de la spate sa continui ce ai inceput, ba chiar sa extinzi si mai mult aria actiunilor, in timp ce altii, mai conservatori din fire, iti pun bete in roate si incearca ca iti taie tot avantul cu predictii sumbre. Tu decizi daca merita sau nu sa investesti energie in sensul care ti se deschide in fata, fara sa lasi pe altii sa intervina in treburile tale. Tu apreciezi cel mai corect rezultatele eforturilor depuse si, daca vei ajunge la concluzia ca e un consum inutil de timp si energie, te vei opri. Dar deocamdata mergi mai departe, sa vezi ce iese!

Taur Horoscop 18 octombrie

Primesti o invitatie care iti face mare placere si pentru ca aduce la cunostinta evenimente frumoase, cu iz de sarbatoare, din perioada imediat urmatoare, privesti cu entuziasm spre momentul promis. Poate fi o invitatie la nunta, vestea venirii pe lume a unui copil, poti primi o oferta excelenta ce merita acceptata fara sa stai pe ganduri sau un telefon vestitor de lucruri deosebite. Persoanele pe care le intalnesti azi au un efect benefic asupra ta pentru ca iti ridica moralul si te determina sa privesti spre viitor cu optimism, ceea ce rareori ti se intampla.

Citeste si: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

Gemeni Horoscop 18 octombrie

Timpul are o cu totul alta greutate privit din punctul in care ai ajuns acum. Desi toate au un ritm specific de inaintare, desi esti convins ca toate sunt scrise undeva si programate foarte bine, de data aceasta esti uimit de ceea ce se intampla, de parca ai avea parte de evenimente pe care nu le-ai prevazut. Orice se poate intampla, deci fii pregatit si pentru eventuale modificari chiar si in cele mai bine conturate planificari, pentru ca viitorul se schimba continuu. Deciziile de azi vor influenta ziua de maine, deci ai grija ce alegi!

Rac Horoscop 18 octombrie

E ca o perioada de asteptare in plan sentimental, fiind cuprins de o stare in care parca ai simti ca urmeaza sa se intample ceva deosebit. Te poti confrunta cu tot felul de piedici si amanari in relatia cu persoana iubita, multe planuri pot fi date azi peste cap, altele pot fi contramandate, deci va fi o zi plina de surprize, dar care au rolul de a amplifica si mai mult starea ciudata care te cuprinde, cea in care presimti ca se va schimba ceva major in viata personala. Stai ca pe ghimpi, nestiind ce te asteapta, de aceea nici nu stii cum sa interpretezi aceste probe.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top