Connect with us
Horoscop zilnic 2 septembrie 2016

Horoscop

Horoscop zilnic 2 septembrie 2016. Balantele au parte de schimbari pe plan amoros

Horoscop 2 septembrie 2016. Previziuni pentru 2.09.2016.

Balantele au parte de schimbari pe plan amoros, insa trebuie sa fie foarte rabdatori daca vor sa construiasca o relatie solida.

Berbec

Nu astepta ca visele tale sa se implineasca de la sine. Da, vei ajunge acolo candva, dar, daca ai lua fraiele acestei actiuni, roadele se vor arata mult mai repede. Este deci o chestiune de vointa, de liber arbitru, de implicare personala, in ceea ce vrei sa obtii, pentru ca drumul ar fi mult mai scurt daca ai putea conduce tu masinaria catre succesul dorit.

A spera sa se intample minuni din senin sau a sta la cheremul altora care ti-au promis sa te ajute, nu ar fi decat o prelunga asteptare, cand succesul e mult mai aproape de tine daca pui mana pe unelte chiar tu.

Citeste si: Top 5 zodii de FEMEI EXTRAORDINARE

Taur

Pornesti cu mult elan o activitate noua care evolueaza foarte bine si foarte repede. Esti foarte prins in aceasta actiune si ai mari asteptari de la ea, pentru ca investesti mari cantitati de energie, de gandire pozitiva, de entuziasm si pasiune, si la asemenea investitie de resurse, e clar ca si roadele se vor arata mult mai repede.

Nu te opri din elan, lasa-te impins de acest vant prielnic ce te propulseaza rapid catre etapele urmatoare, si bate fierul cat e cald. Ai pornit cu dreptul si ca atare finalul acestei aventuri va aparea si mai repede decat ti-ai propus, deci insista, vasleste, trage tare!

Gemeni

Uneori lucrurile cele mai bune care sunt special pentru tine sunt cele care… inca nu au aparut, ca atare tot ce poti face e sa-ti indrepti atentia spre orizont si sa vezi ce te asteapta acolo! Ceva de exceptie, exact pe gustul si sufletul tau, va avea loc foarte curand, dar inca nu-l poti vedea foarte clar.

Cere sa ti se arate, crede cu tarie in componenta miraculoasa a acelui eveniment si stai cuminte in asteptarea lui. Chiar daca stii ca vine, chiar daca deja presimti ca numai lucruri bune se vor intampla, tot vei fi surprins cand va deveni realitate, dar acum nu poti face decat sa-ti imaginezi cat de bine si frumos va fi momentul! Asteapta-l cu incredere, si cere-l sa vina mai repede!

Rac

Daca pleci la drum, ia-ti suficient timp la dispozitie, pentru ca s-ar putea sa apara pe parcurs diverse aspecte neprevazute care sa prelungeasca deplasarea. Pleaca din timp, respecta orele exacte de plecare si incearca sa te incadrezi perfect in program, pentru ca o mica abatere te poate face sa alergi pe ultima suta de metri.

Calatoria aceasta oricum va avea un rol important pentru tine, de parca urmeaza sa cunosti ceva deosebit la destinatie, ca atare ar fi bine sa-ti faci bagajele. Daca aceasta deplasare nu are loc tot azi, atunci poti folosi aceasta zi pentru pregatirea unei viitoare calatorii pe care o astepti cu sufletul la gura.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top