Connect with us

Horoscop

Horoscopul lunii noiembrie 2016, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele sunt vedetele lunii

Horoscop Mihai Voropchievici luna Noiembrie

Mihai Voropchievici a făcut previziunile pentru luna Noiembrie. Numerologul vine cu sfaturi și avertismente pentru mai mulţi nativi.

Este o lună a extremelor și a schimbărilor. Ori e foarte bine, ori e foarte rău. Vin o mulțime de lucruri pe care nu știm cum să le luăm și să le împărțim. Încep niște războaie interioare și poți să le depășești.

O lună cu predispoziții la accidente. Orice ton ridicat aduce un ton și mai ridicat.

Berbecul – trebuie să speculeze și să își înfrâneze pornirile. Trebuie să se tempereze, căci tendința de a face exces îi va face rău. Să nu exagereze nici cu munca, nici cu mâncarea. Nu te mai lua în gură nici cu șeful, nici cu cei de acasă.

Horoscopul lunii noiembrie 2016, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele sunt vedetele lunii
Taurul – intră într-o lună de fericire, dar stresul abundă. E sfătuit să se relaxeze și să își consolideze relația. La serviciu se anunță o promovare și trebuie sătragă mai greu, ca să tragă apoi foloasele.

Gemenii – au o lună în care trebuie să își controleze emoțiile. Dragostea plutește în jurul lor. Nu sunt singuri și pot pune punct unei relații. La muncă se pot face remarcați, dar singuri nu pot face toate lucrurile. Încearcă să ceară și ajutorul celorlați.

Citește și: Horoscop 30 octombrie. Taurii s-ar putea să înceapă o afacere cu un prieten vechi

Racii – au mai multe trăiri și frământări, stări tensionate, creează suspiciuni. La serviciu, nu mai reușesc să își mențină calmul și explodează. Trebuie să se stăpânească. Riscă să facă depresie, dar familia este alături de Rac.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top