Connect with us

Știri

Acestea sunt cele mai prietenoase tari din lume

Esti o persoana careia ii place sa fie mereu inconjurata de oameni? Ai nevoie de cercuri mari de prieteni iar in orasul in care stai e doar lume anosta si increderea se castiga mai greu decat orice altceva? Te poti muta daca vrei sa duci o viata mai fericita intr-una dintre cele mai prietenoase tari din lume.

Compania internationala Travelzoo, care publica mai multe oferte de calatorit, a dezvaluit, in urma unui studiu, care sunt cele mai prietenoase state din lume. Travelzoo i-a luat la intrebari pe 6.000 de clienti la inceputul acestui an pentru a afla in ce tari s-au simtit acestia cel mai bine cand au calatorit. Vezi mai jos listele efectuate:

CITESTE SI: CELE MAI SPECTACULOASE PEISAJE DIN LUME, PE TIMP DE VARA

Cele mai prietenoase tari din America Latina:
1. Mexic
2. Costa Rica
3. Cuba
4. Republica Dominicana
5. Brazilia

Cele mai prietenoase tari din Europa sunt:
1. Italia
2. Irlanda
3. Marea Britanie
4. Spania
5. Olanda

Cele mai prietenoase tari din Asia/Pacific:
1. Australia
2. Noua Zeelanda
3. Thailanda
4. Fiji
5. Japonia

Pe care din tarile de mai sus ti-ar placea sa le vizitezi? Iata mai jos cateva ponturi:
1. Daca doresti sa mergi in Brazilia, evita zonele defavorizate, in cazul in care nu stii cum sa ‘tratezi’ cu delincventii.
2. Daca mergi in Cuba evita orice subiect pe tema Fidel Castro. Desi Statele Unite s-au apropiat in ultima vreme de statul comunist, din punct de vedere economic, subiectul Castro este inca unul sensibil.
3. Daca mergi in Australia nu te astepta sa vezi canguri pe strada. Acestia traiesc in rezervatii naturale sau in salbaticie.
4. Daca vrei sa vezi maimute prietenoase sau mai putin prietenoase (in functie de cat de infometate sunt) sudul Spaniei este ideal, in special zona Gibraltar, unde gasesti maimute din 200 in 200 de metri. Protejeaza-ti obiectele pe care le ai la tine si ascunde bananele: maimutele din Gibraltar pot fi foarte agresive!

Sursa foto: telemundo.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top