Connect with us

Stil

Ai visat boală? Uite ce înseamnă!

Nu de puţine ori ni se întâmplă să ne trezim noaptea speriaţi de visele avute. Dacă ai visat boală, uite ce poate însemna.

Ai visat că cei din jur sunt bolnavi. Faptul că ai visat cum cineva din familie ori din anturajul de prieteni este bolnav nu înseamnă că acea persoană are probleme de sănătate. Ba, din contră, asta reprezintă că te-ai folosit de anumite bunuri sau foloase materiale necuvenite sau nu tocmai legale. Pe de altă parte, atunci când în vis ţi se înfăţişează un prieten atins de o boală grea, este semn că suferi din dragoste, chiar dacă nu vrei să recunoşti.

Ai visat că eşti tu cel bolnav. Atunci când te visezi pe patul de spital, ori imobilizat la pat, poate reprezenta un semn al depresiei ori al anxietăţii care te-a curpins fără să îţi dai seama. Dacă în vis te vezi trecând cu bine peste o boală, atunci poţi merge mai departe cu planurile de viitor, căci voinţa de fier avută pe tărâmul somnului te va determina ca şi în viaţa de zi cu zi să treci peste orice obstacol. La polul opus se află visul conform căruia nu reuşeşti să birui o anumită boală şi te stingi. Asta înseamnă că sentimentele faţă de o persoană dragă se vor schimba la 180 de grade.

Visezi pe cineva drag bolnav. Dacă în vis ţi se arată o persoană dragă sufletului tău, care este bolnavă, este cazul să te pregăteşti pentru o mare dezamăgire, din care cu greu îţi vei reveni. Dacă şi tu şi partenerul apăreţi bolnavi în vis, asta nu poate să însemne decât că majoritatea activităţilor întreprinse de voi este făcută din obligaţie şi nu din plăcere. Astfel, este cazul să discuţi cu partenerul tău şi să vă puneţi de acord. În caz contrar, la fel ca şi boala din vis, este posibil să cazi într-o depresie acută, din care să nu mai ieşi o bună perioadă de timp.

Sursa foto youtube.com

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top