Connect with us
tanar-19082015

Stil

Cea mai tare idee, uite cum castiga acest tanar 10.000 de euro lunar

Un tanar din Texas a inceput singur o afacere care ii aduce lunar un profit de 10.000 de euro, chiar daca la inceput nimeni nu credea in visul lui.

Alex Craig este un tanar de 10.000 de euro lunar, spre deosebire de multi tineri din ziua de azi care inca mai traiesc din banii parintilor cu toate ca sunt apti pentru munca.

CITESTE SI: CARE SUNT CELE MAI CIUDATE JOBURI DIN LUME. ESTE UIMITOR CE FAC OAMENII PENTRU BANI

Atunci cand Craig i-a spus prietenei sale care este ideea sa pentru o afacere, aceasta l-a luat in ras si i-a spus ca este cea mai stupida incearcare de a face bani. Cateva luni mai tarziu, Craig producea singur din propia afacere un venit lunar de 10.000 de euro.

Afacerea tanarului a pornit de la un proiect care se numeste ,,Potato Parcel”. Craig si-a deschis o afacere online unde clientii platesc intre 7,99 dolari si 9,99 dolari pentru un cartof ce are un mesaj inscriptionat pe el.

Tanarul a ajuns sa aiba livrari peste tot in Statele Unite ale Americii si din luna mai a anului 2015 afacerea lui ii aduce un profit de 10.00 de euro lunar. Craig sustine ca toti cei de varsta lui ar trebui sa se increada in propriile vise si sa munceasca pentru ele.

CITESTE SI: AFLĂ CE HOBBY-URI ÎŢI ADUC CÂŞTIGURI ÎN BANI

Uite mai jos un filmulet cu Craig in care acest tanar isi spune povestea de succes.

Sursa foto: sharepowered.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top