Connect with us

Știri

Cum arată DIAVOLUL. Cele mai interesante istorisiri despre înfățișarea acestuia

Nimeni nu știe cum arată Diavolul sau dacă acesta chiar există. Însă, de-a lungul istoriei au apărut o serie de mărturisiri despre înfățișarea acestuia. Iată câteva dintre ele:

DIAVOLUL ARATĂ CA UN ETIOPIAN
În perioada proceselor intentate vrăjitoarelor, în secolul XII, irlandezii considerau că Diavolul era negru, la fel ca un etiopian.

BĂRBAT NEGRU
Diavolul a fost descris ca un bărbat negru de către o vrăjitoare din Yorkshire (1664). Acesta călătorește în lume să facă rău, pe un cal negru.

PICIOARELE DIAVOLULUI
Marie Lamont din Innerkip spunea în 1662 că Diavolul este un bărbat urât, cu un aspect fizic fioros, negru și că are picioarele cu copite despicate.

MONSTRUL URS
Diavolul a fost comparat chiar și cu un urs. Un exorcist celebru din secolul XVI, Annibale Serra, spunea că demonul a luat chip de urs, apoi de lup sălbatic și mai apoi de vârcolac. Acesta avea capacitatea de a se metamorfoza frecvent.

Cei mai mulți susțin că Diavolul nu arată într-un anume fel ci este un spirit negativ care se poate insinua peste tot. În Rusia, de pildă, există chiar un cimitir al Diavolului. Se crede că acolo oamenii sunt luați și duși pe alte tărâmuri de ființe malefice, slujitorii demonilor. Este vorba despre o pajiște aproape de satul Kova din regiunea Krasnoyarsk, unde au dispărut 75 de oameni fără nicio urmă.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top